Ryzen 5 2600x sistem toplamak

O SSD ye o kadar vermek yerine 250GB Samsung Evo 860 alın artan para ile de 1TB lık HDD alırsınız.
HDD düşünmüyorum indirimden aldım hocam.
Sistem gayet iyi ve size Asus ROG Strix modelini öneririm. Bende kullanıyorum ve gayet güzel bir Ekran kartı.
Teşşekürler MSI gaming z ve Asus ROG Strix arasında kaldım bende.

Merhabalar,

Arkadaşlar aşağıda belirttiğim sistemi topladım eksik olarak sadece RTX 2060 ekran kartı alacağım. Sistem bileşenleri ve ekran kartı için tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum.
Sizce Sistemde uyumsuzluk var mı?

Ryzen 5 2600x 4.25 ghz 16 mb.
Asus TUF B450 plus gaming 3200 OC M2.
Gigabyte Aorus 16 GB CL16 8x2 3200mhz.
Samsung 970 evo plus m2 500 GB.
FSP hyper m85+ 80 plus Yarı modüler 650w.
Asus TUF Gt501 Rgb kasa.
Asus vg248Qe 144hz 1ms 1080p.

Teşekkürler.

Bence ryzen 2. Nesil’i beklemen yararına olacaktır.

@Mustafakalkan Alacağın zaman hangisi daha ucuzsa onu al. 2 marka, model de başarılı. Farkları nerdeyse yok. Birisi orta boy 3 fan, diğeri büyük boy 2 fan kullanıyor. Soğutma konusun da mükemmeller.
Bu arada sistemi ekran kartı ve monitör hariç 5313 TL' ye topladım. Sizce fiyat iyi mi ?
Seçtiğiniz monitör, piyasanın ilk 144 Hz monitörlerinden biri, belkide ilki. Daha yeni bir monitör alabilirsiniz.
2013 yılı çıkışlı 😊. Ama asus kalitesine güveniyorum ilerde 2K monitöre geçeceğim büyük ihtimalle.

@Mustafakalkan Yani bence render, yayın falan düşünmüyorsanız sadece oyun odaklıysa i5 9400f işlemci tercih ederdim. Ben kendi bütçemden dolayı Ryzen 5 2600 tercih ettim ama siz zaten biraz daha iyi bir bütçeyle topluyorsunuz. İndirim olarak belli olmuyor. Takipte kalman lazım. Vatanbilgisayar bazen geceleri indirim yapıyor. Onları da takip et.

@Mustafakalkan Yani bence render, yayın falan düşünmüyorsanız sadece oyun odaklıysa i5 9400f işlemci tercih ederdim. Ben kendi bütçemden dolayı Ryzen 5 2600 tercih ettim ama siz zaten biraz daha iyi bir bütçeyle topluyorsunuz. İndirim olarak belli olmuyor. Takipte kalman lazım. Vatanbilgisayar bazen geceleri indirim yapıyor. Onları da takip et.
Ryzen indirime denk geldi 1200 tl ye aldım. İntel biraz daha pahalı kaldı açıkçası.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı