Ryzen 5 2600X sisteme PSU önerisi

spoZusician

Hectopat
Ryzen 5 2600X işlemcim, ASUS TUF X470 GAMING Plus anakartım ve MSI Gaming X GTX 1050 Ti ekran kartım var ve şu anki PSU'm High Power 600W eco. Anakart güç girişim 8 pinli PSU'dan çıkan 4 pini 8 pine dönüştürerek kullanıyorum. İleriye dönük bir PSU ile değiştirmek istiyorum hangi PSU'yu önerirsiniz?

Bütçe?

Bütçem 500-550 diyebilirim.

@Lyrinx'e katılıyorum. Ekstrem işlere girmediğiniz sürece zaten güç sorunu yaşanmaz. Bütçe yükseltirseniz Cooler Master MWE serisinin daha üst W'lı güç kaynakları önerilebilir. Aradığınız CPU bağlantılarını sağlıyor.

Ekran kartımı MSI Gaming X GTX 1060'a yükseltmeyi düşünüyorum ama 1060'da 8 pin güç girişi istiyor dönüştürücü kullanmak istemiyorum. O yüzden ilk önce PSU'yu yükseltmekle işe başlayayım dedim.

Ekran kartımı MSI Gaming X GTX 1060'a yükseltmeyi düşünüyorum ama 1060'da 8 pin güç girişi istiyor dönüştürücü kullanmak istemiyorum. O yüzden ilk önce PSU'yu yükseltmekle işe başlayayım dedim.
Benim yorumumda da bir hata olmuş.

Ürün bu:

4+4 CPU ve 2 adet 6+2 GPU bağlantısı var. Siz neden dönüştürücü kullanıyorsunuz? Zaten girişleriniz yeterli? Ayrıca GTX 1060'a da geçmeyin derim.

Benim yorumumda da bir hata olmuş.

Ürün bu:

4+4 CPU ve 2 adet 6+2 GPU bağlantısı var. Siz neden dönüştürücü kullanıyorsunuz? Zaten girişleriniz yeterli? Ayrıca GTX 1060'a da geçmeyin derim.

Anakart güç girişim 8 pinli orada 4 pini 8 pine dönüştürücü kullanıyorum ve şu anki PSU'la GTX 1060 geçemem çünkü 2 adet ekran kartı güç girişim var PSU'nun 8 pin güç girişi yok ve neden GTX 1060'a geçmemi önermiyorsunuz? Şu anki ekran kartımı satıp üstüne 500 TL gibi bir para ekleyip 2. el almayı düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı