Ryzen 5 2600X Tabanlı Sistem Toplama

FlyingMadman

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Öncelikle merhaba. Toplayacağım sistemin asıl amacı yazılım için ve 2. İşletim sistemi olarak hackintosh kullanmayı düşünüyorum ve oyuncu monitörü almayı düşünmüyorum. OC yapmayı düşünmüyorum bu yüzden soğutucu almayacağım kasaya ekstra fan ekleyeceğim.
  • Anakart: ASUS TUF X570-Plus Gaming
  • İşlemci: AMD Ryzen 5 2600X
  • Ekran Kartı: ASUS ROG STRIX RX 580 8 GB OC
  • Bellek: Corsair 16 GB(2X8GB) DDR4 3200 MHz CL16 Vengeance RGB Pro Dual Kit RAM (32 GB yapabilirim)
  • Depolama: Toshiba P300 1 TB
  • SSD: Samsung 970 Evo 250GB M.2
  • Kasa: Corsair Carbide Spec-Delta
  • Güç Kaynağı: Cooler MasterWatt 600W 80 Plus
  • Monitör: ViewSonic VX2476-SMHD 23.8"
Bu sistem hakkında görüşlerinizi alabilir miyim? Sizce değiştirmem gereken bir parça var mı? Kasa olarak Corsair Carbide CHAMP/SPEC-04 bu modelide tercih edebilirim 600W 80+ güç kaynağı ile birlikte satılıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eski bir internetcafe işletmecisiyim. Kendimde senin gibi Ryzen 2600x sistem topluyorum. Bunu alıyorsan anakart bence x470 alsan yeter. Ona vereceğin parayıda güç kaynağını 700 yada 750w alabilirsin. Kasada bende kararsızım alanlara bakmakla yetiniom 😁 ekran kartı Sapphire 590nitro al bence zaten paraya kıymışsın. Yanlış bilmiosam asus roglar çok ses çıkarıyor diye videolarda bahsediolar hatta arkadaşımın biri bana ucuza satayım diyor yok kalsın dedim oda aynı şeyden şikayetçi. Tabi ses bana göre önemli değil ama yeni alacağım için biraz iyi olsun istiyorum. Güzel bilgisayar toplayınca performansı hakkında bir kaç yorum atarsın umarım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı