Ryzen 5 2600x ve GA-AX370 Chipset ve BIOS Update

Kadir Özdemir

Kilopat
Yer
İstanbul/Mimaroba
Daha fazla  
Meslek
Çizgi Film ve Animasyon , Animator
Chipset yüklemek ve BIOS'umu update etmek istiyorum. Sistemime yeni format attım. Chipset yüklemedim. Şuan sistemim ;

Windows 10 Pro 1809
Ryzen 5 2600x
Gigabyte AX370 Gaming 3
BIOS sürümü : F23d
Chipset sürümü : Bilmiyorum

Birkaç sorum olacak.

• Anakartım GA-AX370-Gaming 3(rev. 1.x) bu rev 1.1 anlamına mı geliyor?

• Anakartın sitesinde BIOS update için F25 sürümünde "Note: Update AMD Chipset Driver 18.10.20.02 or latest version before update this BIOS." yazıyor. Beni tedirgin ediyor. Update edebilir miyim?
  • Chipseti AMD Support'tan mı yükleyeyim? Anakartın kendi sitesinde mi ?

• Anakartın Sitesindeki Sürüm: [18.50.16.01] (Note) Win10 ver.1809 supported. 05/03/2019
  • AMD Support Sürümü: 18.10.1810 Revision Number 10/26/2018

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce AMD'nin sitesinden cipseti yükle ardından BIOS'u güncelle.

Hocam en son AMD'nin sitesinde kurunca internetim gitti. Ethernet geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil diye bir hata verdi. Kablomu değiştim sorun çözüldü bu bir rastlantıdır değil mi? Eğer öyle bir hata verirse ne yapmalıyım.

Ben sürekli AMD sitesinden indiriyorum, bir sorun olmuyor. Zaten MSI'da AMD'den alıp sitesine koyuyor diye biliyorum.

İlk indirmemde ağustos ayında bir sorun yaşamadım. Geçen gün yaşadım sadece yükledim ve internetim gitti. Tekrar temiz kurulum yaptım bu sefer yüklemedim. O zaman şimdi tekrar yüklüyorum. Hadi bismillah sonrada bios update yaparım. Teşekkür ederim.
Bios update edildi. Chipset Amd sitesinden yüklendi sorun yok teşekkürler. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı