Ryzen 5 1600 ve GTX 1050 Ti darboğaz yapar mı?

İşlemci uyur hocam. Darboğaz'ın D'si bile olmaz. Hayırlı olsun.

Sürücüler güncel mi?
RAM miktarı nedir?
Oynadığınız oyun nedir?
Bütün sürüclerim güncel, ramler 2x8gb gskill 3000 mhz, Rainbow Six Siege. Bottleneck Calculator | PC Builds sitesinde ekran kartının işlemci hızına yetişememesinden dolayı bir darboğaz olabileceği yazıyor.
Ramlariniz tam performanstamı çalışıyor MHz olarak?
Evet
Isınma problemi kaynaklı olabilir mi diye düşündüm hocam ben.
Sıcaklık değerlerini kontrol ediyorum işlemci oyunlarda 60 dereceyi geçmiyor olarak görünüyor. Ekran kartı sıcaklığına bakmadım. Ekran kartının macununu yenilemeyi düşünüyorum son çare olarak.

Power Boost VK-G1002S mesh panel olmadığı için soğutmasını beğenmiyorum.
Yüksek ihtimal kasanın sıcaklığı ile ilgili bir problem var. 1050 Ti'ın termal macunu kurumuş da olabilir. Sisteminizde darboğaz yok, soğutma ile ilgili problem var gibi gözüküyor.

Yüksek ihtimal kasanın sıcaklığı ile ilgili bir problem var. 1050 Ti'ın termal macunu kurumuş da olabilir. Sisteminizde darboğaz yok, soğutma ile ilgili problem var gibi gözüküyor.
Umarım öyledir çünkü anakart, işlemci ve ramleri yeni aldım böyle bir sorun olması beni üzdü açıkcası. En kısa sürede sıcaklık değerlerini paylaşacağım. Teşekkürler şimdiden.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı