Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 31 Ağustos 2018 #11 Adata 240GB SU650 3D NAND 2.5 Sata 3.0 Ssd Disk ASU650SS-240GT-C Aynı fiyata fiyat/performans konusunda rakipsiz SU650 öneririm.
Adata 240GB SU650 3D NAND 2.5 Sata 3.0 Ssd Disk ASU650SS-240GT-C Aynı fiyata fiyat/performans konusunda rakipsiz SU650 öneririm.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ağustos 2018 #12 Lazqopat61 dedi: Dolar ne kadar? Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın... Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD yi yorumluyor komik..... Genişletmek için tıkla... Hocam çok sivri konuşuyorsun dikkat et. Ben sana kasayı değiştir demedim güç kaynağını değiştir dedim.
Lazqopat61 dedi: Dolar ne kadar? Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın... Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD yi yorumluyor komik..... Genişletmek için tıkla... Hocam çok sivri konuşuyorsun dikkat et. Ben sana kasayı değiştir demedim güç kaynağını değiştir dedim.
2 200749 Kilopat Katılım 5 Şubat 2018 Mesajlar 4.630 Makaleler 11 Çözümler 32 31 Ağustos 2018 #13 Lazqopat61 dedi: Dolar ne kadar? Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın... Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD'yi yorumluyor komik..... Genişletmek için tıkla... James Donkey marka SSD'ler eski sistemlerde uyumsuzluk sorunu çıkarıyor. Ayrıca ömürleri de kullanıldığı malzeme dolayısıyla çok kısa. Benim bildiklerim bunlar. 5 loblu beyninizle siz bu SSD'nin kötü yönlerini söyler misiniz?
Lazqopat61 dedi: Dolar ne kadar? Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın... Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD'yi yorumluyor komik..... Genişletmek için tıkla... James Donkey marka SSD'ler eski sistemlerde uyumsuzluk sorunu çıkarıyor. Ayrıca ömürleri de kullanıldığı malzeme dolayısıyla çok kısa. Benim bildiklerim bunlar. 5 loblu beyninizle siz bu SSD'nin kötü yönlerini söyler misiniz?
W Wiex Kilopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 173 Makaleler 1 31 Ağustos 2018 #14 Lazqopat61 dedi: Dolar ne kadar? Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın... Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD yi yorumluyor komik..... Genişletmek için tıkla... Bak demişsinki önerilerinizi bekliyorum adamlar önermiş önerdiklerini sen burda artistlenerek eleştiri isteyip eleştirileri kötülüyorsun komik...
Lazqopat61 dedi: Dolar ne kadar? Tek derdin kasa olsun o sıkıntı değil önemli olan içi dışını boşver o para işi , paran varsa kasayı uzay üssü bile yaparsın... Kimse James donkey'nin kötü olması haricinde hiçbir şey bilmiyor, herkes SSD yi yorumluyor komik..... Genişletmek için tıkla... Bak demişsinki önerilerinizi bekliyorum adamlar önermiş önerdiklerini sen burda artistlenerek eleştiri isteyip eleştirileri kötülüyorsun komik...