Ryzen 5 2600X ve GTX 1060 sistem yükseltme

Makaleler
2
Yer
Kocaeli izmit
Daha fazla  
Meslek
Hemşirelik
Ağustos ortasında elime 1800₺ civarı bütçe geçecek. Kasamı güncellemek istiyorum. İkinci elden şu anki bileşenleri mi satacağım oradan da belli bir miktar gelecek. Anakartım bayağı işlevsiz geliyor bana. Zamanında cahilce 4 RAM slotu olsun yeter diye almıştım. Şimdi ASRock B450 Pro4 almak istiyorum. Giriş çıkış portu olarak çok iyi. Aslında B450-E Gaming almak istiyorum ama fiyat olarak bayağı yüksek. :D
Kasayı da görüntü güncelleştirmesi için değiştirmek istiyorum. Dark Prestige alacağım. Bu iki bileşenin toplam maliyeti 1.087₺
-Başka ne tarzda yükseltme yapabilirim, ekran kartımdan memnunum PUBG oynuyorum ve 144 Hz doyuruyor. Anakart ve kasa olarak ne tarz şeyler tavsiye edebilirsiniz?

Şu anda sahip olduğum bileşenler:
  • R5 2600X
  • Adata D41 RGB 2X8 3200 MHz RAM
  • ASUS Prime B350M-A
  • GTX 1060 6 GB
  • Dark N10 Advanced
  • High Power 600W 80+

Son düzenleyen: Moderatör:
Mevcut kasanız ve anakartınız zaten gayet iyi, boşu boşuna gereksiz masrafa girmiş olacaksınız. İlla kasa alacaksanız da gidip Dark falan almayın.
1- CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI - Vatan Bilgisayar
2- https://www.vatanbilgisayar.com/cooler-master-masterbox-mb511-midt-atx-mesh-on-panel-siyah-kasa.html
Veya NZXT falan alabilirsiniz.

Tavsiyem ekran kartını satmanız, 1000 liraya sattınız diyelim, eldeki parayı da ekleyip 1660Ti alırsınız.

Mevcut kasanız ve anakartınız zaten gayet iyi, boşu boşuna gereksiz masrafa girmiş olacaksınız. İlla kasa alacaksanız da gidip Dark falan almayın.
1- CORSAIR CARBIDE SERİSİ SPEC-DELTA RGB FANLI MidT ATX SİYAH OYUNCU KASASI - Vatan Bilgisayar
2- COOLER MASTER MASTERBOX MB511 MESH ÖN PANEL 3x120mm LED FANLI MidT ATXSİYAH KASA - Vatan Bilgisayar
Veya NZXT falan alabilirsiniz.

Tavsiyem ekran kartını satmanız, 1000 liraya sattınız diyelim, eldeki parayı da ekleyip 1660Ti alırsınız.
Masraf derken aslında çokta değil, 1100₺ mal olcak, ikinci elden toplam 500₺'ye satsam elimdekileri 500 lira vererek daha iyi bileşenler alabilirim. Dediğim gibi biraz görüntü ve güncellik istiyorum. Bana da öyle gelmiyor değil biraz boşu boşuna para harcayakmışım gibi geliyor ama. :D İnsanoğlu işte hep daha iyisini istiyor. Sleeve kablo falan da alcağım, kasa olarak bi de Pure Steel'e bakıyorum, radyatörün montajı falan ilgimi çekti, şekil olarakta güzel gözüküyor. Sharkoon Pure Steel Siyah USB 3.0 Pencereli ATX Gaming Kasa PURE-STEEL-BLACK

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı