Ryzen 5 2600X ve GTX 1070 sistem toplama

• Konuyu başlatan Wdny
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 35
  • Görüntüleme 5.774
Anladım. Aslında ilk attığım fotoğraftaki sistemi almayı düşünüyordum. Başka yerlerde paylaştım ve yöneticiler "bu işlemcide sucuk mu pişecek" "B350 alınır mı o işlemciye" gibi yorumlar yönetici tarafından geldi. Endişe ettiğim için garanti olsun diye buraya sormak istedim. Bu yorumlar gibi sorun çıkartır mı sizce?

Sli/Crossfire ya da çok profesyonel şekilde Overclock yapmayacaksan B350 alabilirsin. Bir yandan haklılar ama Overclock ya da Sli/Crossfire yapılmayacaksa B350 öneririm.

Sli/Crossfire ya da çok profesyonel şekilde Overclock yapmayacaksan B350 alabilirsin. Bir yandan haklılar ama Overclock ya da Sli/Crossfire yapılmayacaksa B350 öneririm.
sli yapmayı düşünmüyorum overclock belki ilerde yapabilirim b350 ile hiç mi oc olmaz? Ona göre satın alırken x370 almayı düşünebilirim çünkü 2 yıl içinde işlemciyide değiştirmeyi düşünüyorum daha yeni teknoloji işlemciyle ileride

sli yapmayı düşünmüyorum overclock belki ilerde yapabilirim b350 ile hiç mi oc olmaz? Ona göre satın alırken x370 almayı düşünebilirim çünkü 2 yıl içinde işlemciyide değiştirmeyi düşünüyorum daha yeni teknoloji işlemciyle ileride

Overclock yaparsınız ama çok çok fazla Overclock yaparsanız, X370 alın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı