Ryzen 5 2600X ve GTX 1070 Ti Sistemin 80 Dereceye Kadar Isınması

Kasa modifiye etmek istemiyorsanız Thermaltake Core V21 tavsiye edebilirim. 10 fana kadar destekliyor. Radyatör ve sıvı soğutma kurulumuna da müsait.

Kasa modifiye etmek istemiyorsanız Thermaltake Core V21 tavsiye edebilirim. 10 fana kadar destekliyor. Radyatör ve sıvı soğutma kurulumuna da müsait.
Güzel kasaymış gerçekten ama ben o fiyattan daha ucuza hem 600w 80 plus cooler master supply hem de kasa aldım ama bütçem olsa bile kasadan haberim yoktu ama gayet güzelmiş.

Güzel kasaymış gerçekten ama ben o fiyattan daha ucuza hem 600w 80 plus cooler master supply hem de kasa aldım ama bütçem olsa bile kasadan haberim yoktu ama gayet güzelmiş.

Ben aldığım zamanki fiyata göre değerlendirdim. Piyasanın durumunu unutmuşum pardon. Eylül 2017'de 223 liraya almıştım.

Yollayamıyorum. S7 ile çekiyorum en düşük çözünürlüğe aldım ne kadar yakından çekersem çekiyim 1Mb den büyük oluyor ne yapmam lazım

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı