Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 sistem iyi mi?

Bütçe
4000
Benzer bir sistemi kullanıyorum. Memnunum. Super önerileri de son derece doğru. Dikkate alınız.
Ya şey diyecegim bu 1660 gaming x var birde gaming x super var ama ayni mi
Alacağınız ürün şu: MSI Gaming X 1660 SUPER.
Normal 1660 degil.
Gaming X ve Super ayni kategori degil.
Gaming X soğutma modeline verilen isim, SUPER ise bir serinin adi.
Bu mu

Yukarıda konu hakkında tam açıklama yapıldı. Super daha güncel ve güçlü. Fiyatı da uygun şekilde bulunabiliyor.
Ssd olarak m2 mi kingston 480 gb mi
Ya mesajlari okuyor musun? Ayni DEGİL diyoruz, degil.
1660 SUPER normal 1660'dan üstün bir kart.
Senin alman gereken kart da 1660 SUPER Gaming X.
Al bu da linki: MSI GeForce GTX1660 Super Gaming X 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
Tm cok tesekkur ederim yardim ettiginiz ivin ssdide yardim eder misiniz

İşlemciyi normal Ryzen 5 2600 yapıp m2 ssd ile okuma yazma hızlarını daha hızlı bir şekilde olucağı için m2 tavsiye ederim birde 1660 Super daha mantıklı hayırlı olsun hocam

İşlemciyi normal Ryzen 5 2600 yapıp m2 ssd ile okuma yazma hızlarını daha hızlı bir şekilde olucağı için m2 tavsiye ederim birde 1660 Super daha mantıklı hayırlı olsun hocam
M2 ler niye ucuz normal ssd arasinda ne fark var hocam
Benzer bir sistemi kullanıyorum. Memnunum. Super önerileri de son derece doğru. Dikkate alınız.
Islemci 2600 xmi

Ssd olarak m2 mi kingston 480 gb mi

Tm cok tesekkur ederim yardim ettiginiz ivin ssdide yardim eder misiniz

Anakart'ın SATA girişleri ekran kartı boyutuna göre kapanabiliyor. Bütçeniz varsa ufak kapasiteli bir m2 alıp Windows'u ona kurarsınız, SATA'dan da standart SSD bağlarsınız. Ya da daha yüksek boyutlu bir SSD alırsınız. Sistem kurulumu dahil her şeyi onun üzerinden yaparsınız. Karar sizin.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı