rolİP
Hectopat

evet gayette memnunumAttigin monitor guzelmis ondan almayi dusunuyorum sen onu mu kullaniyorsun
evet gayette memnunumAttigin monitor guzelmis ondan almayi dusunuyorum sen onu mu kullaniyorsun
Sen onu mu kullaniyorsun wiew sonicKendim bizzat gördüğüm için renk dolgunlugu baya fazla fark ediyo ben beğenmedim kullanmam şahsen

HangisiŞu sistemin kasayı Spec Delta ve ekran kartını 1660 süper yap. 4000TL fiyata en iyi sistemlerden biri.![]()
Sepet - incehesap.com
Teknolojinin En Ucuz Fiyatları İncehesap.com'da. Fiyatlarımızı görmeden teknoloji ürünleri almayın!www.incehesap.com
Yok attığım monitörü arkadaşıma aldık şuan o kullanıyor gayet memnun bende şuan MSI Optix MPG27CQ 27'' 144Hz Curved monitör mevcut.Attigin monitor guzelmis ondan almayi dusunuyorum sen onu mu kullaniyorsun
Tamamdır reis eyvallah vaktini bana ayirdigin icinYok attığım monitörü arkadaşıma aldık şuan o kullanıyor gayet memnun bende şuan MSI Optix MPG27CQ 27'' 144Hz CURVED monitör mevcut
Yanlış link gitmiş.Hangisi ?

Önemli değil hocam güle güle kullanın.Tamamdır reis eyvallah vaktini bana ayirdigin icin
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.