Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 Ti sistem oyunda kasıyor

Tekrardan merhaba, işlemciyi ya da ekran kartını suçlamak şu durumda pek doğru olmaz. Fakat bir kaç kişi RTX 2060'ı 1.25'e ölçekleyip, o şekilde daha iyi performans aldığından bahsetmiş. En azından farklı yabancı forumlar ve steam community'de. Belki ekran kartınızı 1.25 ölçeğe getirip, tekrardan performansı kontrol etmenizde fayda var. Tabii ki bu işlemin, ekran kartınıza ekstra yük bindireceğini de unutmamak gerekiyor. Dışarıda olduğumdan dolayı deneme fırsatım olmadı ama akşam ben de kendi ekran kartımda deneyip, sonuçları paylaşmayı düşünüyorum.
Sonuç ne oldu?
 
Tekrardan merhaba, test ettim fakat sonuç aynı. Değişen bir şey olmadı. Sanırım Nvidia'nın 441.66 sürümünden kaynaklanıyor. 441.66 sürümden önceki sürümlere dönüp, test etmek daha iyi olur sanırım. Bu gece test etmeyi düşünüyorum, eğer yine aynı FPS değerleri alırsam, sorun muhtemelen donanımsal.
 
Tekrardan merhaba, test ettim fakat sonuç aynı. Değişen bir şey olmadı. Sanırım Nvidia'nın 441.66 sürümünden kaynaklanıyor. 441.66 sürümden önceki sürümlere dönüp, test etmek daha iyi olur sanırım. Bu gece test etmeyi düşünüyorum, eğer yine aynı FPS değerleri alırsam, sorun muhtemelen donanımsal.
Ben önceki sürüm deyim zaten ama Rainbow'da sorun yaşıyorum. Oyunu tamamen silip yükledim bende bir test edeceğim.
 
PSU'larınız sabit akımlar yollamadığı için bu sorunu alıyorsunuz. İyi bir PSU ile bu sorun çözülür.
 
Merhaba. Benim Rainbow'da şöyle bir sorunum var;
Konuyu okumayacaklar için özet geçmem gerekirse oyun ara sıra buga giriyormuş gibi oluyor ve sanki salise de bir saliselik droplar giriyormuş gibi oluyor. Bazen Alt+Tab yapınca düzeliyore bazen düzelmiyor.
Sırf bunun için yeni M.2 SSD alıp oyunu aldığım SSD'ye kurdum ama sorunuma çözüm olmadı.
Birçok kez driver güncelledim hiç geçmedi. Sorun aynen devam ediyor. Linkini attığım konudaki çözümleri denedim olmadı. Şimdi PC'yi servise vereceğim sizce sorun hangi parçada. Ona göre servise vurgularım.
Şimdiden teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı