Ryzen 5 2600X ve GTX 1660 Ti sistem oyunda kasıyor

Sonuç ne oldu?

Tekrardan merhaba, test ettim fakat sonuç aynı. Değişen bir şey olmadı. Sanırım Nvidia'nın 441.66 sürümünden kaynaklanıyor. 441.66 sürümden önceki sürümlere dönüp, test etmek daha iyi olur sanırım. Bu gece test etmeyi düşünüyorum, eğer yine aynı FPS değerleri alırsam, sorun muhtemelen donanımsal.

Ben önceki sürüm deyim zaten ama Rainbow'da sorun yaşıyorum. Oyunu tamamen silip yükledim bende bir test edeceğim.

PSU'larınız sabit akımlar yollamadığı için bu sorunu alıyorsunuz. İyi bir PSU ile bu sorun çözülür.

Merhaba. Benim Rainbow'da şöyle bir sorunum var;
Konuyu okumayacaklar için özet geçmem gerekirse oyun ara sıra buga giriyormuş gibi oluyor ve sanki salise de bir saliselik droplar giriyormuş gibi oluyor. Bazen Alt+Tab yapınca düzeliyore bazen düzelmiyor.
Sırf bunun için yeni M.2 SSD alıp oyunu aldığım SSD'ye kurdum ama sorunuma çözüm olmadı.
Birçok kez driver güncelledim hiç geçmedi. Sorun aynen devam ediyor. Linkini attığım konudaki çözümleri denedim olmadı. Şimdi PC'yi servise vereceğim sizce sorun hangi parçada. Ona göre servise vurgularım.
Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…