-Monitör'ü 144Hz yapmam gerekir mi?
-Sıvı soğutma markası ve performansından emin değilim. Önerilerinize açığım.
-Güç Kaynağı 600W yeterli olur mu? 750'de mi kalsın?
-Bu sistem için kasa önerilerine de açığım.
Asıl sorumsa, ekran kartını 1070'e yükseltmeli miyim? Bu sistemle iyi performans alır mıyım?
bütçem 8,500 tl civarları. Hangi parçalar orantısız acaba ? Anakart işlemci ve ram birbirine uyması lazım. Bu benim ilk pc toplayışım gerçi @Guts önerilerini bekliyorum
Bellekleri minimum 3000 Mhz olarak değişmeli, Gtx 1060 yerine RX 580 8 GB hem fiyat olarak hemde monitörlerin çoğunda Freesync desteği bulunduğu için tercih edilebilir. Genel anlamda elden geçirilmesi gerekiyor gibi gözüküyor.
Elinize sağlık , fakat sorum şu Bu ssd yi kullanabilir miyim önerdiğiniz sistemde ? Siparişini vermiştimde. Ve birde işlemcide Bu model olarak daha fazla öneri aldım. Bu ikisini değiştirebilir miyim ? @Guts
Çok büyük fark yaratır mı ?
Elinize sağlık , fakat sorum şu Bu ssd yi kullanabilir miyim önerdiğiniz sistemde ? Siparişini vermiştimde. Ve birde işlemcide Bu model olarak daha fazla öneri aldım. Bu ikisini değiştirebilir miyim ? @Guts
Bütçe yeterse işlemciyi değiştirin fakat SSD için aynısı söylemem bilindik bir marka değil ve IOPS değerleri düşük. Bütçeyi 150TL kadar genişletip Samsung 970 Evo alımabilir. İşlemci ve SSD arasında seçim yapmanız gerekebilir.