Ryzen 5 2600X ve RTX 2060 sistem toplandı

alpknkc

Kilopat
Makaleler
3
Daha fazla  
  • İŞLEMCİ : Ryzen 5 2600X
  • ANAKART : ASUS TUF B450M-PLUS GAMİNG
  • EKRAN KARTI : ASUS GeForce ROG STRİX RTX2060 6GB Advenced Edition
  • RAM : GSKİLL (1x8) 8 GB SniperX DDR4 3200 MHz CL16
  • HDD : WD Blue 1 TB 7200 RPM
  • SDD : Samsung 250 GB 860 Evo
  • KASA : Cougar TURRET RGB 700W 80 PLUS Gaming

Toplamda: 6375 TL tuttu.

Bir iki ay içinde 8 GB daha RAM ekleyeceğim.

Şu an için CS:GO deneyebildim sadece. 1080P en yüksek grafiklerde 150-240 arası değişkenlik gösteriyor FPS.

RAM BIOS'da 2133 MHz gözüküyordu. Profilini değiştirerek 3200 MHz yaptım.

Apex Legend, Battlefield 1, GTA 5, PUBG performanslarını birkaç gün içinde yazacağım. Şu an hepsi download halinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • İŞLEMCİ : Ryzen 5 2600X
  • ANAKART : ASUS TUF B450M-PLUS GAMİNG
  • EKRAN KARTI : ASUS GeForce ROG STRİX RTX2060 6GB Advenced Edition
  • RAM : GSKİLL (1x8) 8 GB SniperX DDR4 3200 MHz CL16
  • HDD : WD Blue 1 TB 7200 RPM
  • SDD : Samsung 250 GB 860 Evo
  • KASA : Cougar TURRET RGB 700W 80 PLUS Gaming
Toplamda: 6375 TL tuttu.

Bir iki ay içinde 8 GB daha RAM ekleyeceğim.

Şu an için CS:GO deneyebildim sadece. 1080P en yüksek grafiklerde 150-240 arası değişkenlik gösteriyor FPS.

RAM BIOS'da 2133 MHz gözüküyordu. Profilini değiştirerek 3200 MHz yaptım.

Apex Legend, Battlefield 1, GTA 5, PUBG performanslarını birkaç gün içinde yazacağım. Şu an hepsi download halinde.
Parça seçimleri güzel bence sorunsuz güzel zamanlar geçirirsiniz bu bileşenler ile. Dediğiniz gibi RAM takviyesi çok yerinde bir hamle olur. Tek emin olmadığım nokta kasa seçimi marka hakkında bilgim yok hava akışı iyi bir kasa ise sorun olmaz. Güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.

Parça seçimleri güzel bence sorunsuz güzel zamanlar geçirirsiniz bu bileşenler ile. Dediğiniz gibi RAM takviyesi çok yerinde bir hamle olur. Tek emin olmadığım nokta kasa seçimi marka hakkında bilgim yok hava akışı iyi bir kasa ise sorun olmaz. Güzel günlerde kullanın hayırlı olsun.
Teşekkür ederim. Kasayı mağazadaki görevlinin tavsiyesiyle seçtim. Açıkçası görünüşü hoşuma gitti ve içini gayet geniş. Ön tarafta 3 fan var. Arka tarafta şu an için fan yok. Oraya güzel bir egzos fan ekleyeceğim. Ayrıca kasanın üst kısmıda delikli yapıda. İsteğe göre fan eklenebiliyor.

Şu an için tek sorunum monitör. 1080P 60Hz 7Ms bir monitörüm var. Çok deneme şansım olmadı henüz ama sorun yaşatacak gibi. Onu satıp ikinci el 144Hz bir monitör almaya çalışacağım.

Bütçe meselesi tabi bu sisteme 144Hz, 1080p yakışır. Egzoz fan şart bence ihmal etmeyin hava çıkışı şart.

Güzel bir sistem olmuş bu kasayı bende araştırdım pek bir bilgi bulamadım. Test ve resimleri bekliyoruz.

Güzel bir sistem olmuş bu kasayı bende araştırdım pek bir bilgi bulamadım. Test ve resimleri bekliyoruz.
Teşekkür ederim. Yarın sabaha kadar çalışıyorum. Yarın akşama doğru testleri paylaşırım. Kasa sadece Vatan Bilgisayar'da var heralde. Başka yerde göremedim bende.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı