Kasanın iç dizaynı görünebilecek şekilde uzak ve yakından zahmet olmazsa eğerNeyin fotoğrafı? Komple sistem mi?
Kasanın iç dizaynı görünebilecek şekilde uzak ve yakından zahmet olmazsa eğerNeyin fotoğrafı? Komple sistem mi?
Tamamdır eve geçtiğimde atacağım.Kasanın iç dizaynı görünebilecek şekilde uzak ve yakından zahmet olmazsa eğer![]()
Sistemi kurdum ancak video çekemem şuan. Boşta ve yüklü olan 3 oyundaki performansları söyleyeyim size.Sistemi kurduysanız rica etsem oyunlarda aldığınız fps değerlerini atarmısınız video olursa çok daha güzel olur
Pardon, ben de Rainbow Six: Siege oynamaktayım ve ben de benzer bir sistem toplamayı düşünüyorum. Daha az detay daha iyi adam görmeyi sağladığı için düşük ayarlarda oynayacağım. Rica etsem MSI Afterburner uygulamasında düşük ayarlarda darboğaz olup olmadığını söyler misiniz? Çok yüzsüzce olacak belki ama yaparsanız çok sevinirim.Sistemi kurdum ancak video çekemem şuan. Boşta ve yüklü olan 3 oyundaki performansları söyleyeyim size.
Sistem Boştayken: CPU: 27-28 derece GPU: 30-31 derece
PUBG: Ultra Ayarlar - CPU: 61-63 derece GPU: 55-60 derece - Ortalama 130-140 FPS arası
League of Legends: En yüksek ayarlar - CPU: 60-61 derece GPU: 55-57 derece - Ortalama 280-300 FPS arası (Oyun başlangıcında 400 450 FPS görüyor ancak lane aşamasında 280 FPS civarında)
Rainbow Six:Siege: En yüksek ayarlar CPU: 65 derece GPU: 62-63 derece - Ortalama 250 FPS civarında. (Benchmark testi 300 FPS veriyor ancak oyunda biraz daha düşük. Tüm ayarlar en yüksekte.)
Değerler HW Monitor ile elde edilmiştir.
Yeterli.Ayrıca bu sistem için 650w yeter mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.