Ryzen 5 2600X ve RX 570 Oyun Oynarken Sistem Kilitleniyor

Sıkıntı yaşadığınız herhangi bir oyunu SSD ye atıp bir de öyle deneseniz.
Hocam bu nasıl gol 😂 o kadar sıkıntı yaptım ki şu konuyu hiç SSD otun yükleyip denemek cidden gelmedi aklıma.
HDD ve SSD'yi de test edin. Bad sector testi yapın ama sorun çok büyük ihtimalle ekran kartında bence. RAM ve anakartta sorun olsa zaten masaüstünde de belli eder.
Hangi konu hocam hatırlayamadım ben?
Hdtunepro ile temiz çıktı ama HDD de hafif bi ses var MK, NFS, PES yüklenirken az zorlanıyor. Karistirdim hocam o GTX1080 olayıydı dün acılan FPS düşüklüğü şuan da garip 1 saat oldu sorun yok bekliyorum ga olsun diye olmaz artık.

Hocam bu nasıl gol 😂 o kadar sıkıntı yaptım ki şu konuyu hiç SSD otun yükleyip denemek cidden gelmedi aklıma.

Hdtunepro ile temiz çıktı ama HDD de hafif bi ses var MK, NFS, PES yüklenirken az zorlanıyor. Karistirdim hocam o GTX1080 olayıydı dün acılan FPS düşüklüğü şuan da garip 1 saat oldu sorun yok bekliyorum ga olsun diye olmaz artık.
İnsan bu tarz sorunlarla uğraşırken stres sıkıntıdan çok basit şeyleri unutabiliyor :D

İnsan bu tarz sorunlarla uğraşırken stres sıkıntıdan çok basit şeyleri unutabiliyor :D
Sorma vallaha neler yapmadım şimdi güncelleme gelmis güncelledim yani 1 saat 10 dk oldu bişey olmadı lakin aida64 şunu farkettim oyunu oynuyorum bişey olmadı o değil masraf çıkmasa ben HDD ses yüzüne atıp SSD takmak istiyorum ekran kartı yeni garantisi var ama PSU çıkarsa High Power 600w bile 500 tl Toshiba 960gb SSD 699 tl şuan ondan sıkıntı var birazda 😂 PSU çıkmasa diye nerde o içine PSU kurdu düşüren arkadaş düşürdü gitti.
Sorun HDD'mis SSD taktim valla bu zamana kadar oyun oynamıyormuşum oyunlardaki kasılma, donma ve bilgisayar kitlenmesi gitti HDD Lol gibi fazla yormayacak oyunlar da sorun yapmıyormuş az güçlü oyunda salıyormuş ayriyeten birşey farkettim evin içinde 1 uçak 2 tir kalkıyormuş bilgisayar sessizlesti 😂.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı