Ryzen 5 2600X ve RX 570 Sistem Toplama

fatihveliioglu

Hectopat
İnventus sitesinden bir bilgisayar toplamaya karar verdim, kendime de bir sistem hazırladım ama fiyat performans açısından nasıl olur tam tahmin edemiyorum. Bu konuda sistemin daha iyisini yapabilir miyim veya bu sistem iyi ise en az 1 aya almakta kararlıyım. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

IMG_0105.JPG

VS serisi PSU'lar kronik sorunlu. 2600X'e A320 anakart olmamış. A400 yerine Samsung 860 EVO almanız daha mantıklı. O kasa kronik sorunlu.

Tam olarak bütçeniz nedir? Monitör dahil mi? Tek siteden mi toplamanız lazım?

VS serisi PSU'lar kronik sorunlu. 2600X'e A320 anakart olmamış. A400 yerine Samsung 860 EVO almanız daha mantıklı. O kasa kronik sorunlu.

Tam olarak bütçeniz nedir? Monitör dahil mi? Tek siteden mi toplamanız lazım?

İlginiz için teşekkür ederim.moniter hemen alacak bir bütçem YÖK ama sistemi kurduğum zaman 5-6 aya monitör alabilirim

Max fiyat olarak 6bin tl olması gerekiyor

Hepsini bir siteden toplarsam aylık bin tl ödeyebilirim ama ayrı ayrı olur daha iyisini kurabilirsek bin tl yi geçmeyecek şekilde oda olabilir

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı