Ryzen 5 2600X ve RX 570 Sistem Toplama

Viniel' in listelediği sistemde gördüğünüz tutara KDV nin dahil olup olmadığından emin olun. Resimde ne olduğu tam olarak belli olmuyor çünkü.

Parçaları ayrı ayrı topladığım zaman 5400 tl civarlarında birşey oluyor bende ona baktım eğer site uygun ise bir kaç ekle daha yapıp biraz daha performanslı bir sistemi 6 bin tl ye alabilirim

Parçaları ayrı ayrı topladığım zaman 5400 tl civarlarında birşey oluyor bende ona baktım eğer site uygun ise bir kaç ekle daha yapıp biraz daha performanslı bir sistemi 6 bin tl ye alabilirim
5400TL tutuyor eklemeyi unutmuşum.
Site İtopya.

Elinizde sağlam olduğundan emin olduğunuz kapasite olarak da size yeteceğini düşündüğünüz bir HDD varsa tabi ki listelediğim HDD yi çıkarmanız da sorun yok. Hatta isterseniz buradan kalacak tutarı ekran kartını iyileştirmek için de kullanabilirsiniz.
SAPPHIRE 11289-01-20G RX 590 NITRO+ RX590 8GB Special Edition

Önerilerinize göre para yükseltme imkanım olur ise biraz da gösterdiğiniz ekran kartı fiyatı düşerse bunu alıp takmak daha mantıklı [emoji5]

Bir şeyleri atlamadığınızdan emin olmak için tekrar paylaşım yapıyorum,
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Bu liste ile hiçbir eksiğiniz olmadan bir sistem toplamış oluyorsunuz, daha performanslı olması için eklemeler yapacağınızı belirtmişsiniz bunu yapabilmenizi sağlayacak aslında pek bir donanım da yok. Tek yapabileceğiniz bir tık daha iyi olması açısından ekran kartını RX590 8GB Special Edition olarak değiştirmek, bunun içinde 281 TL bir fark ödemeniz gerekiyor olsa da bunun için indirim ya da para biriktirmeyi beklemenize gerek yok. Elinizde HDD olduğunu söylediğiniz listeden HDD yi ve mevcut erkan kartını çıkararak, RX590 ekran kartını ekleyeceksiniz. Bu şekilde sistemi kullanmak için beklemenize gerek kalmayacak, ileride ihtiyaç duyarsanız HDD alabilir yada yetiyorsa hiç o işe girişmemeyi de seçebilirsiniz.

Bir şeyleri atlamadığınızdan emin olmak için tekrar paylaşım yapıyorum,
Eki Görüntüle 355695
Bu liste ile hiçbir eksiğiniz olmadan bir sistem toplamış oluyorsunuz, daha performanslı olması için eklemeler yapacağınızı belirtmişsiniz bunu yapabilmenizi sağlayacak aslında pek bir donanım da yok. Tek yapabileceğiniz bir tık daha iyi olması açısından ekran kartını RX590 8GB Special Edition olarak değiştirmek, bunun içinde 281 TL bir fark ödemeniz gerekiyor olsa da bunun için indirim ya da para biriktirmeyi beklemenize gerek yok. Elinizde HDD olduğunu söylediğiniz listeden HDD yi ve mevcut erkan kartını çıkararak, RX590 ekran kartını ekleyeceksiniz. Bu şekilde sistemi kullanmak için beklemenize gerek kalmayacak, ileride ihtiyaç duyarsanız HDD alabilir yada yetiyorsa hiç o işe girişmemeyi de seçebilirsiniz.

Muazzam olmuş gerçekten en son olarak sizin postunuzu okumadan önce bir sistem kurmuştum siz değerli üyelerin sayesinde ama sizinki daha ucuz olmuş belki gözden kaçırmışımdır hangi siteden topladığınız acaba

2. İçin olarak sizin postunuzu okumadan önce kurduğum sistem şöyle

IMG_0110.JPG

@Eyüp can

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı