Ryzen 5 2600X ve RX580 sistem için 700W PSU yeterli mi?

Mahmut_Y

Centipat
Şu an kullandığım güç kaynağım gametech in Black Gold 700W 80+ Gold sertifikalı bir PSU'su. Güç kaynağım parçalarıma yeterli gücü veriyor mu bilmiyorum ama benim sistemimi kullanan çoğu kullanıcıdan daha az FPS alıyorum. Sistemim;
AMD Ryzen 5 2600X.
Sapphire Pulse RX580 8 GB.
B450M S2H.
16 GB 3000MHz DDR4 RAM.
1TB harddisk.
126 GB SSD.

Ayrıca sistemim RDR2'de kasar mı?

Şu an kullandığım güç kaynağım gametech in Black Gold 700W 80+ Gold sertifikalı bir PSU'su. Güç kaynağım parçalarıma yeterli gücü veriyor mu bilmiyorum ama benim sistemimi kullanan çoğu kullanıcıdan daha az FPS alıyorum. Sistemim;
AMD Ryzen 5 2600X.
Sapphire Pulse RX580 8 GB.
B450M S2H.
16 GB 3000MHz DDR4 RAM.
1TB harddisk.
126 GB SSD.

Ayrıca sistemim RDR2'de kasar mı?

Guc kaynagi yetersiz gelirse sistem kapanir az performans alma olmaz soylediginiz PSU'da bu durum yok fakat markasi kotu bu bir sorun olabilir.

Online oyunlarda internet bağlantısı da drop yapabilir. Bağlantıda anlık yavaşlama veya kopup geri bağlanmanın kötü bir hissiyat olduğunu en iyi bilenlerdenim. İnternet bağlantınızı da kontrol etmelisiniz bence. Sadece sistem kaynaklı drop olması şart değil.
RAM'i çift kanal mı tek mi kullanıyorsunuz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı