Ryzen 5 2600X vs. i5 8400 Sistem Toplama

fastext

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar kafamda 2 adet PC var ancak parça uyumluluğu vs pek. anlamıyorum. Rica etsem anlayan arkadaşlar bir el atabilir mi?

1. sistem:
2. Sistem:
  • İşlemci: Intel i5 8400
  • Anakart: MSİ Z370-A PRO VEYA GİGABYTE Z370P D3
  • Ekran kartı: MSİ GTX 1060 6GB
  • RAM: 16GB (2X8) DDR4 3000MHZ/3200MHZ ( ikisinden birini alacağım.)
  • Kasa: 1. sistemdekilerden birisi.
  • HDD+SSD
Sistemden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hangi sistem daha iyi oyun performansı verir ve biraz da olsa 3-4 sene beni götürür? Ayrıca 1. sistemde hangi anakart seçilmeli? Oynayacağım oyunlar genellikle PUBG ve CS GO.

Merhaba arkadaşlar kafamda 2 adet PC var ancak parça uyumluluğu vs pek. anlamıyorum. Rica etsem anlayan arkadaşlar bir el atabilir mi?

1. sistem:
2. Sistem:
  • İşlemci: Intel i5 8400
  • Anakart: MSİ Z370-A PRO VEYA GİGABYTE Z370P D3
  • Ekran kartı: MSİ GTX 1060 6GB
  • RAM: 16GB (2X8) DDR4 3000MHZ/3200MHZ ( ikisinden birini alacağım.)
  • Kasa: 1. sistemdekilerden birisi.
  • HDD+SSD
Sistemden anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi? Hangi sistem daha iyi oyun performansı verir ve biraz da olsa 3-4 sene beni götürür? Ayrıca 1. sistemde hangi anakart seçilmeli? Oynayacağım oyunlar genellikle PUBG ve CS GO.

İki sistemin de ekran kartları aynı. Oyun performansı olarak devasa fark olmayacaktır. Benim tavsiyem 1. sisteme RX 580 veya RX 590 alıp paşa paşa kullanmak olacaktır. Daha ucuz, daha performanslı.

teşekkürler yanıtlarınız için, peki kasalar konusunda ne diyorsunuz ?

Tercihlerinin arasına Corsair Carbide 275R de eklemelisin. Ayrıca, güç kaynağı ile kasayı ayrı alırsan daha iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

kasa görüş olarak çok sade geldi hocam benim önerdiklerim arasından iyi dedikleriniz varmı?
Tercihlerinin arasına Corsair Carbide 275R de eklemelisin. Ayrıca, güç kaynağı ile kasayı ayrı alırsan daha iyi olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı