Böyle sistem hazırladım fakat yeni işlemci çıkacağı için bekleyip yeni işlemci ile mi sistemi toplamalıyım? Arada fiyat farkı çok olur mu sizce ya da direk alayım mı topladığım sistemi? Ne düşünüyorsunuz?
AMD söz verdi 2020'ye kadar aynı soketi kullanmaya. Yani pratikte bir aksaklık olmazsa B450 anakart ile 3600X kullanabileceksiniz.
Ayrıca o kasayı tavsiye etmiyorum. Ön tarafı kapalı olduğu için hava almakta zorlanıyor bu yüzden ısınma problemleri var. Kasa bütçesi verirseniz daha iyi tavsiyedw bulabilirim.
3.nesil hakkında bu videonun size yararı olacağını düşünüyorum.
Horizonun Z sinde 7 var, ne demeye çalışıyorlar acaba . Umarım Navidir. Bu ay içinde Ryzen 3000, haziran ayında da Naviyi gösterirlerse çok güzel olur.
Böyle sistem hazırladım fakat yeni işlemci çıkacağı için bekleyip yeni işlemci ile mi sistemi toplamalıyım? Arada fiyat farkı çok olur mu sizce ya da direk alayım mı topladığım sistemi? Ne düşünüyorsunuz?