Ryzen 5 2600X vs Ryzen 5 3600X Sistem

Omer3475

Decapat
Yer
Bursa
Merhaba.

Böyle sistem hazırladım fakat yeni işlemci çıkacağı için bekleyip yeni işlemci ile mi sistemi toplamalıyım? Arada fiyat farkı çok olur mu sizce ya da direk alayım mı topladığım sistemi? Ne düşünüyorsunuz?

0CD107F4-ED6E-4C6A-8CEF-8B963CC2695A.png

AMD söz verdi 2020'ye kadar aynı soketi kullanmaya. Yani pratikte bir aksaklık olmazsa B450 anakart ile 3600X kullanabileceksiniz.
Ayrıca o kasayı tavsiye etmiyorum. Ön tarafı kapalı olduğu için hava almakta zorlanıyor bu yüzden ısınma problemleri var. Kasa bütçesi verirseniz daha iyi tavsiyedw bulabilirim.

3.nesil hakkında bu videonun size yararı olacağını düşünüyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Horizonun Z sinde 7 var, ne demeye çalışıyorlar acaba 🤔. Umarım Navidir. Bu ay içinde Ryzen 3000, haziran ayında da Naviyi gösterirlerse çok güzel olur.

Kasa ve PSU değişilmeli. CM MasterLiquid Lite 240MM tercih edile bilir.
Merhaba.

Böyle sistem hazırladım fakat yeni işlemci çıkacağı için bekleyip yeni işlemci ile mi sistemi toplamalıyım? Arada fiyat farkı çok olur mu sizce ya da direk alayım mı topladığım sistemi? Ne düşünüyorsunuz?

Eki Görüntüle 394350

Tavsiyeler için teşekkür ederim. Yorum yapan arkadaşlar kasa ve psu çıkartalım,sıvı soğutma sistemini de çikartabilirim.

Yeni kasa ve psu öneri alabilirim :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı