Ryzen 5 3400G vs R5 2600

Öyleyse düşünmeden 5 2600'ü alın.
dostum bir soru daha sormak istiyorum sana ryzen 5 2600 işlemci b450 tomahawk anakart asus rog strix rx570 8gb ekran kartı sorunsuz çalışır değilmi çok araştırma yaptım sıkıntı yapar diyende var sorunsuz çalışır diyende :)

dostum bir soru daha sormak istiyorum sana ryzen 5 2600 işlemci b450 tomahawk anakart asus rog strix rx570 8gb ekran kartı sorunsuz çalışır değilmi çok araştırma yaptım sıkıntı yapar diyende var sorunsuz çalışır diyende :)
O anakart ile bu işlemcinin problem çıkarması için ortada hiçbir sebep yok.Ben de B450M Mortar ile kullanıyorum aynı işlemciyi sistemi topladığım zaman daha fazla param olsaydı kesinlikle B450 Tomahawk alırdım.

O anakart ile bu işlemcinin problem çıkarması için ortada hiçbir sebep yok.Ben de B450M Mortar ile kullanıyorum aynı işlemciyi sistemi topladığım zaman daha fazla param olsaydı kesinlikle B450 Tomahawk alırdım.
o zaman no problem bir soru daha sorayım hemen :) 2 adet 8gb xpg d30 modeli mevcut elimde d60g modelini indirimdeyken yakaladım 2 adette bu modelden alıp anakartıma taksam bir sorun uyumsuzluk olurmu

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı