Arkadaşlar bilgisayar almaya karar verdim fakat masaüstünden çok yaz tatilinde köyüme dahi götürüp orta segment oyunları rahat rahat oynayabileceğim 3200₺ laptop arıyordum. ASUS'un Vivabook 15 X512DA adlı laptopu çıktı sizce alınır mı? Genellikle 3D animasyonlar yapıyorum renderlıyorum bunlar kısa oluyor veya espor oyunları oynuyorum. Başka önerilere açığım.
o laptopta kullanabilirsin ama kullanılabilir ram sıkıntısı yaşayabilirsin ,çünkü apu bi işlemciye sahip ve o da ram kullanacak yani laptop 6gb ramlı gibi bişey olacak .
Laptoplarda Intel işlemciler çok daha iyidir. Ama AMD de üzmez. 3500U alırdım ben. i5-7300HQ kadar performansı var. Bu da sizin için yeterli olacaktır.
Ben bahsettiğiniz Vivabook'u alırdım açıkçası. İçinde bulunduran Vega 8 grafik birimi espor oyunları için yeterli. Bahsettiğiniz işlerde de bir sorun çıkaracağını sanmıyorum fakat bunları Youtube'de araştırabilirsin.
Ben bahsettiğiniz Vivabook'u alırdım açıkçası. İçinde bulunduran Vega 8 grafik birimi espor oyunları için yeterli. Bahsettiğiniz işlerde de bir sorun çıkaracağını sanmıyorum fakat bunları YouTube'da araştırabilirsin.