Ryzen 5 3500U laptop alınmalı mı?

Darboğaz adam

Centipat
Arkadaşlar bilgisayar almaya karar verdim fakat masaüstünden çok yaz tatilinde köyüme dahi götürüp orta segment oyunları rahat rahat oynayabileceğim 3200₺ laptop arıyordum. ASUS'un Vivabook 15 X512DA adlı laptopu çıktı sizce alınır mı? Genellikle 3D animasyonlar yapıyorum renderlıyorum bunlar kısa oluyor veya espor oyunları oynuyorum. Başka önerilere açığım.

IMG-20191006-WA0007.jpeg

Full HD olarak iyi bir seçenek, çözünürlük önemli değil ise daha performanslısı var:

Ben bahsettiğiniz Vivabook'u alırdım açıkçası. İçinde bulunduran Vega 8 grafik birimi espor oyunları için yeterli. Bahsettiğiniz işlerde de bir sorun çıkaracağını sanmıyorum fakat bunları YouTube'da araştırabilirsin.

Acer Swift 3 SF314-41G AMD RYZEN5-3500 /4GB Ram/256 GB SSD /RX540X 2GB Ekran karti /14'' FHD Ekran /Windows 10 Home Edition isletim sistemi Fiyatı ve Özellikleri konu ile RAM bağlantılı değil ama bro bu cihaz bende var 4 GB RAM yerine 8 GB RAM yapsam GTA V gibi oyunlarda ortalama kaç FPS alırım 8gb olmasi etki eder mi şu an indirmedim 4 GB RAM ile rahat oynanmiyacagimi düşünüyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı