Ryzen 5 3500X CPU kulanımı GPU kullanımını geçiyor

Makaleler
4
Ekran kartım: 1660 Super'dir. Tüm oyunlarda düşük ekran kartı kullanımı mevcuttur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu da ekran kartı kullanımının ters olduğu yerler. Bu videoda ayn yerde hem 55FPS hem de 144FPS almak çok garip. CPU kullanımı GPU kullanımını hep geçiyor. Sadece PUBG'de değildir.

Ekran Görüntüsü (146).png

12 kere format attım. 73 kere antivirüs ile tarattım. Garantiye gönderdim fakat olmadı.

Ekran kartım: 1660 Super'dir. Tüm oyunlarda düşük ekran kartı kullanımı mevcuttur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
bu da ekran kartı kullanımının ters olduğu yerler. Bu videoda ayn yerde hem 55FPS hem de 144FPS almak çok garip. CPU kullanımı GPU kullanımını hep geçiyor. Sadece PUBG'de değildir.

Eki Görüntüle 667633
12 kere format attım. 73 kere antivirüs ile tarattım. Garantiye gönderdim fakat olmadı.

MSI Afterburner kullanıyor musunuz?

Resime bile mi bakmadın.

Sorunun cevabını biliyorsan söyler misin doldurmayın lütfen.
Hiç 100 olmadı ki 100'den 50'ye düşsün. 60'dan 30'a indiği oluyor.

MSI Afterburner'dan enable use monitöring açık mı peki sizde bende de aynı işlemci var ekran kartım RX 570 kullanım dalgaşıydı onu açmıştım düzeldi işlemci ile dengeli şu anda.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı