Ryzen 5 3500X maksimum hangi ekran kartını besler?

Efendim, konu sahibi AMD'nin hatalarından bıktığı için RTX aldı.

En rahat besleyebileceği kart 3050 dediler ondan dolayı dedim 6600XT rahat besliyorsa onu alabilirim.

Hocam acayip yanlış yapmış bence 3050 RTX'in en kötü modeli.

Yüksek grafik oynayan oyunlar oynamıyorum ETS 2 CS 2 Forza 4 gibi oyunlar oynuyorum.

RTX 4060'ın fg teknolojisi sayesinde darboğaz olmaz. Ayrıca konu sahibi kararını RTX 3050 alarak kullandı.

ETS 2 oynuyorum çoğunlukla DLSS vs fg yok.
5500XT ETS en üst grafiklerde ProMods serverinde 55-70 arası alıyorum 200 ölçek en yüksek ayarlarda.
Lojistik konvoylarına katıldığım için şehir içi 5-10 FPSe kadar düşüyor o canımı çok sıkıyor ve VRAM sıkıntısı mevcut.

Son düzenleme:
En rahat besleyebileceği kart 3050 dediler ondan dolayı dedim 6600XT rahat besliyorsa onu alabilirim.

Yüksek grafik oynayan oyunlar oynamıyorum ETS 2 CS 2 Forza 4 gibi oyunlar oynuyorum.

5500XT ETS en üst grafiklerde ProMods serverinde 55-70 arası alıyorum 200 ölçek en yüksek ayarlarda.
Lojistik konvoylarına katıldığım için şehir içi 5-10 FPS'e kadar düşüyor o canımı çok sıkıyor ve VRAM sıkıntısı mevcut.

O zaman 6650XT alın bence. 6600XT çok pahalı. OC ile darboğaz çözülür diye düşünüyorum. Soğutmanız nedir?

O zaman 6650XT alın bence. 6600XT çok pahalı. OC ile darboğaz çözülür diye düşünüyorum. Soğutmanız nedir?

Stok.

işlemci yükseltmeyi düşünmüyorum zaten ömürlük sürekli kullanacak değilim idare etsin darboğaz yapmasın drop girmesin yeterli

Merhaba, ekran kartını değiştirmeye karar verdim. 5500XT var WattMan ve performans sorunları artık illallah ettirmeye başladı. NVIDIA ve AMD tarafında maksimum ne kadar ekran kartına kadar besler?
1080p kullanacağım 550W Power var.

Ben 2070 Super'le kullanıyorum gayet rahat.

Lojistik konvoylarına katıldığım için şehir içi 5-10 FPS'e kadar düşüyor o canımı çok sıkıyor ve VRAM sıkıntısı mevcut.

ETS ile CS'yı bilemem ama Forza VRAM isteyen bir oyun yine de hayırlı olsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı