Ryzen 5 3500X pişmanlık mıdır?

Neyden yükselttiniz?
R3 3200G + 590 söylemiştim yaklaşık 1.5 yıl önce. 590 bozuk geldi ve darboğaz olabileceğini öğrendim. R3 3200G ile 1.5 yıldır can çekişiyorum.
Gayet iyi yapmışsınız. R5 3500X tek çekirdek olarak gayet kuvvetli bir işlemcidir. Amacınız oyun ise sizi asla pişman etmez.
Teşekkür ederim, sağolun.
Sadece oyun oynuyorsan yayıncılıkla falan işin yoksa 2070'e kadar besleyebilen güzel bir işlemcidir. Pişmanlık falan değildir.
Teşekkür ederim sağolun; 2070'e kadar beslediğine göre maalesef 1.5 yıl sonra tekrar sistemin işlemcisini yenilemem gerekecek. Neyse umuyorum ki o zaman fiyatlar ucuzlar, ben de zaten fiyatlar artacak diye aldım.
Hocam ne güzel işte. Ben de sistem aldım ve 3500 yerine 2600 koydum diye çok pişman oldum. Keşke 3500 koysaydım.
Anladım hocam, eğer ilerde 3500x alacaksanız almayın derim. Bence 3600 veya 3600x alın. Hem ilerde ekran kartı değişmek isterseniz 3600(x) sizi üzmez.
Anladım, teşekkür ederim.
Adam bedavaya 3600 bulsa alma 10400F al diyecekler utanmasalar.

Gayet tatmin eder performansı. Güzel bir işlemci.
Haklısınız; benimde o aklımı karıştırdı.
Kesinlikle kötü yapmamışsın. Hem render hem de oyun kısmında çok güçlü.
Şu an 2600X kullanıyorum 2 hafta daha bekleyip 3500X almadığıma çok pişmanım.
Sağolun hocam ama üzülmeye değmez. İlerde ben de sistemi yükseltirken işlemciyi ve anakartı yenilemek zorunda kalacağım siz de. Sağolun tekrardan.
Oyun için aldım hocam; render yaparken beklemek beni üzmez.

Arkadaşlar sadece şuna üzüldüm; ekran kartını yenilerken hem anakartı, hem kasayı, hem işlemciyi ve muhtemelen PSU'yu yenilemek zorunda kalacağım. Amaan, neyse; bu sistem beni 2 yıl boyunca hiç üzmez diye umuyorum. İlerde yeni bilgisayar dizeriz sizinle.

Tam yazdıklarınızı kaçırmış olabilirim ama anladığım kadarıyla ekran kartı sorunun olmuş GTX1660 Super Gaming X İtopya'da 3000 alınabilecek fiyat performans olan güzel bir kart. Tekrardan söyleyeyim yanlış anlamış olabilirim kusuruma bakmayın.

Palit aldım; 2.500₺ fiyatı aşırı iyi olup, soğutması da çok iyiydi; eğer ekran kartı alacaksanız kaçırmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…