Ryzen 5 3500X sistem alınır mı?

Eğer SSD'yi sata alacaksa aynı fiyata Samsung'un 870 EVO modelini almalı. Neden başka monitör önerdiniz? Benim attığım monitörde sorun mu var?

Sorun yok ama benim attığım daha iyi CD ve Kontrast oranlarına bakarsanız vs Asus monitör konusunda daha iyi.

Açık konuşacağım çok garip seçimler olmuş ve moderatör arkadaşa da teşekkürler aynı konuları onaylamış ben yapsam direk konu siliniyor.

SSD olarak 860 EVO'ya 500₺ verilmesini önermem (alınır ancak A2000 gibi bir nimet varken aynı paraya açıkçası ben almam) Kingston 500 GB A2000 SA2000M8/500G M.2 PCI-Express 3.0 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bunu tercih edin.

Monitör olarak yukarıda atımış olan ASUS monitörü tercih edin. Curved olarak ise ASUS yerine AOC derim her türlü.

Ayrıca maadem şimdi almayacaksınız neden şimdi konu açıyorsunuz alacağınız zaman açın tam olarak yardımcı oluruz.

Ayrıca Vatan'da fırsat ürünleri olmadığı sürece bir alım yapılmasını önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı