Ryzen 5 3500X sistem mavi ekran hatası

İşletim sistemi
Windows 10

togyy

Yoctopat
Daha fazla  
Merhabalar, bir süredir Google, Opera vb tarayıcılardan video izlerken Zoom'da görüşme yaparken çeşitli mavi ekran hataları alıyorum. Bu hataları sadece oyun oynarken asla almıyorum. Memtest86 üzerinden RAM'lerimi test ettiğimde bir sorunla karşılaşmadım ekran kartımı ve Windows'u sürekli güncelliyorum. Sorunun sebebini bir türlü bulamadım. Eğer yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum. Minidump dosyalarımı ek olarak bırakıyorum. Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Minidump: togyminidump.rar
Sistem özellikleri:
İşlemci: AMD Ryzen 5 3500X 3.6GHz 35MB önbellek 6 çekirdek.
Ekran kartı: Gigabyte GeForce RTX 2060 Windforce OC 6 GB.
Anakart: Gigabyte B450M H 3600MHz DDR4 soket am4. M.2 vg.
SSD: Toshiba OCZ480GB TR200 SATA 3.0 2.5 inc.
RAM'ler: G.Skill 8 GB Ripjaws V 3000MHz CL16 DDR4 sin (iki adet takılı toplam 16 GB RAM)

BIOS sürümünü F60 sürümüne güncelleyin.

Ekran kartı sürücünü DDU ile kaldır ve 466.47 sürücüsünü kur.

DDU rehberi.
DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal

Sürücü linki.

"DISM" aracını uygulayabilirsin.
Rehber: DISM aracı nedir ve nasıl kullanılır? | Technopat Sosyal

Olay görüntüleyicisi raporunu paylaşın.
Rehber: Olay Görüntüleyicisi Raporu Almak | Technopat Sosyal

HyperX kulaklığını bir süreliğine bilgisayara bağlamayın. Mavi ekran sorununuz çözüldükten sonra tekrar bağlayabilirsiniz.

Bios sürümüm günceldi. Ekran kartımın sürümünü dediğiniz gibi silip yükledim. Şimdilik bir problemle karşılaşmadım. Olay görüntüsü aygıtı için hangi verileri istediğinizi bilemediğimden kur sistem ve uygulamayı ek olarak yolladım. şimdilik bir problem gözükmüyor fakat bi süre kullanıp test edeceğim tekrarlarsa eğer mavi ekran sizinle tekrar iletişim kurarım. İlginize çok teşekkür ederim.
olay görüntüsü: olay görüntüsü

Tamamdır. Tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyasını paylaşırsınız. Eğer sorununuz çözülürse belirtmeyi unutmayın.

Tamamdır. Tekrar mavi ekran alırsanız minidump dosyasını paylaşırsınız. Eğer sorununuz çözülürse belirtmeyi unutmayın.
merhaba, tekrardan mavi ekran verdi paylaşıyorum minidump dosyalarını. durdurma kodunda: APC_INDEX_MISMATCH yazıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…