P pxdex Decapat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Minidump.rar drive.google.com Sistemim: ASUS A320M C r2.0 Ryzen 5 3500X. ASUS RX580 8 GB. Team Group Elite Plus 16 GB 3200MHz tek. Power Supply bilmiyorum (sistemi hazır aldım) SK Hynix HFM256GDJTNG-8310A
Minidump.rar drive.google.com Sistemim: ASUS A320M C r2.0 Ryzen 5 3500X. ASUS RX580 8 GB. Team Group Elite Plus 16 GB 3200MHz tek. Power Supply bilmiyorum (sistemi hazır aldım) SK Hynix HFM256GDJTNG-8310A
Çözüm P P pxdex 2 Nisan 2021 The G.O.A.T dedi: Hocam, Telegram'dan dolayı olmuş mavi ekran burada yazıyor. Kaldırın. Dediğiniz gibi de driverları kurun. Genişletmek için tıkla... Tekrar hata almaya başladım:/ MINIDUMP.rar drive.google.com pxdex dedi: Tekrar hata almaya başladım:/ MINIDUMP.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Chipset sürücüsü kaynaklıymış, çözdüm.
The G.O.A.T dedi: Hocam, Telegram'dan dolayı olmuş mavi ekran burada yazıyor. Kaldırın. Dediğiniz gibi de driverları kurun. Genişletmek için tıkla... Tekrar hata almaya başladım:/ MINIDUMP.rar drive.google.com pxdex dedi: Tekrar hata almaya başladım:/ MINIDUMP.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Chipset sürücüsü kaynaklıymış, çözdüm.
KS KS P pxdex Decapat Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 12 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Nisan 2021 #21 The G.O.A.T dedi: Hocam, Telegram'dan dolayı olmuş mavi ekran burada yazıyor. Kaldırın. Dediğiniz gibi de driverları kurun. Genişletmek için tıkla... Tekrar hata almaya başladım:/ MINIDUMP.rar drive.google.com pxdex dedi: Tekrar hata almaya başladım:/ MINIDUMP.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Chipset sürücüsü kaynaklıymış, çözdüm. Artı 0 Eksi Çözüm
The G.O.A.T dedi: Hocam, Telegram'dan dolayı olmuş mavi ekran burada yazıyor. Kaldırın. Dediğiniz gibi de driverları kurun. Genişletmek için tıkla... Tekrar hata almaya başladım:/ MINIDUMP.rar drive.google.com pxdex dedi: Tekrar hata almaya başladım:/ MINIDUMP.rar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Chipset sürücüsü kaynaklıymış, çözdüm.