Ryzen 5 3500X Valorant'ta 65 dereceye çıkıyor

Küçük bir hava akışı düzenlemesi ile max 65-70'e çıkartırsın yapılmayacak şey değil merak etme. 75c iyi bence 80 olmadığı sürece canın sıkılmasın.
 
Sanırım konu sahibi monitör aldıktan sonra ki ısı derecesinde ki artıştan bahsetmiş.
Eskiden kullandığınız monitör 60Hz miydi? Yeni monitör kaç Hz?
 
Bilmiyorum kasa temperli cam 1 2 saatten sonra ısınıyor kasanın camları her yeri cam olduğu için ısıyı hızlı iletiyordur o zaman günde 10 15 saat FPS oyunları oynuyorum 5 saat de boş duruyor takılıyorum öylesine
Sanırım konu sahibi monitör aldıktan sonra ki ısı derecesinde ki artıştan bahsetmiş.
Eskiden kullandığınız monitör 60Hz miydi? Yeni monitör kaç Hz?

Ayn öyle çok eski bir monitördü 60 Hz 1 saati 1 2 TL olan internet kafedeki Samsung monitörlerden di altında mavi LED vardı
Şimdi ise 144'lerin en iyilerinden ASUS TUF Gaming VG24vq kullanıyorum
 
Bilmiyorum kasa temperli cam 1 2 saatten sonra ısınıyor kasanın camları her yeri cam olduğu için ısıyı hızlı iletiyordur o zaman günde 10 15 saat FPS oyunları oynuyorum 5 saat de boş duruyor takılıyorum öylesine.

Ayn öyle çok eski bir monitördü 60 Hz 1 saati 1 2 TL olan internet kafedeki Samsung monitörlerden di altında mavi LED vardı.
Şimdi ise 144'lerin en iyilerinden ASUS TUF Gaming VG24vq kullanıyorum.

Geç gördüğüm için kusura bakmayın. Bildirim gelmedi. Soruna gelecek olursa 144 Hz monitöre geçtiğiniz için normal. Kendinizde deneyebilirsiniz. (60 Hz olarak ayarlayın monitörü ve derecenin düşeceğini görün.)
 
Önceden 60 FPS'e kilitli mi oynuyordun? Bu arada cam ısıyı hızlı iletir diye bir şey yok plastiklere kıyasla daha iyi olduğu doğru fakat havalandırma yoksa kasan fırın gibi pişer. İstersen yan kapağı çıkarıp sıcaklık farkını gözlemleyebilirsin.
 

Geri
Yukarı