Yaklaşık 1 hafta önce topladım hangi oyunda kullanıma baksam ekran kartı kullanımı %70'in üstüne çıkmıyor. İşlemci oyuna göre %100'e kadar çıkabiliyor. Sorun nerede olabilir?
Sistemim;
Gigabyte RTX 2060 Windforce OC.
Ryzen 5 3500X.
Corsair Vengeance Pro 8x2 3000MHz CL15.
Gigabyte B450M S2H.
Corsair VS550W 80+ PSU.
Yaklaşık 1 hafta önce topladım hangi oyunda kullanıma baksam ekran kartı kullanımı %70'in üstüne çıkmıyor. İşlemci oyuna göre %100'e kadar çıkabiliyor. Sorun nerede olabilir?
Sistemim;
Gigabyte RTX 2060 Windforce OC.
Ryzen 5 3500X.
Corsair Vengeance Pro 3000MHz CL15.
Gigabyte B450M S2H.
Corsair VS550W 80+ PSU.
Oynadığın oyunların yarısı tarihi eser Rust, GTA vb. bir şekilde yüksek FPS değerlerinde işlemcinin zorlanması olağan malum 6/6 pek ideal olmuyor oyun için. Battlefield 1'de ise kronik darboğaz sorunu var onu bir ara burada çözmüştü birisi ama konuyu unuttum. Harita veya server kaynaklı olmalıydı.
CoD Warzone'da darboğaz yaşamaman lazım eğer ayarları düşürmüyorsan böyle yeni oyunlarla test yapman daha sağlıklı olur.
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...
Display Driver Uninstaller (DDU), zamanla bilgisayara takılan farklı monitörler, üst üste güncellenen sürücüler ve Windows güncellemeleri sonrası biriken kayıt defteri ve sürücü dosyalarını silerek temiz bir sürücü kurulumunun yolunu açan kullanışlı bir araçtır. Adım adım sürücü temizliği...