Ryzen 5 3500X ve RX580 sistem kasıyor

alparslan5252

Femtopat
İyi günler yeni toplama PC aldım çok hızlıydı hiçbir sıkıntısı yoktu fakat oyun açmıyordu bende internetten oyun acması için gereken dosyaları indirirken PC'ye bir takılma geldi donmaya flan başladı kapanmıyordu ve PC'ye 4 5 defa format attım PC calısıyor ama yavaşladı arada bir takılmalar falan meydana geliyor bazen donuyor 10 15 saniyede acılması gerekirken 30 ve üzeri saniyelerde açılıyor başka biyerden kopyalama veya taşıma işlemlerinde PC donuyor herhangi bir işlem yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz ne yapsam eski performansını alamıyorum.

PC özellikleri.

ASUS Prime 450M-K 4400 OC anakart.

AMD Ryzen 5 3500X 6-Core procesor.

AMD XFX RX580 8 GB GTS ekran kartı.

James Donkey 240 GB Solid stade Drive SSD.

XPG Gammix D30 (8x) 16 GB 3000MHz RAM.

XTC Cougar 600 Watt güç kaynağı.

Jd markasının SSD'leri alınmaz. Bazı arkadaşlar uzun süre sorunsuz kullanıyor bazı şanssız kişilere sıkıntı yaratmaktan başka bir şeye yaramıyor. Sistemin takılması akıcı olmaması gibi şikayetlerde diskler ön planda rol alıyor diyebilirim arkadaşın dediği gibi CrystalDiskMark testi yapın anormal sonuçlar çıkarsa iade etme şansınız varsa iade edin edemezseniz yenisiyle değiştirsinler.

Jd markasının SSD'leri alınmaz. Bazı arkadaşlar uzun süre sorunsuz kullanıyor bazı şanssız kişilere sıkıntı yaratmaktan başka bir şeye yaramıyor. Sistemin takılması akıcı olmaması gibi şikayetlerde diskler ön planda rol alıyor diyebilirim arkadaşın dediği gibi CrystalDiskMark testi yapın anormal sonuçlar çıkarsa iade etme şansınız varsa iade edin edemezseniz yenisiyle değiştirsinler.
Çok doğru. Bende o yüzden ilk olarak SSD'den şüphelendim :D

İyi günler yeni toplama PC aldım çok hızlıydı hiçbir sıkıntısı yoktu fakat oyun açmıyordu bende internetten oyun acması için gereken dosyaları indirirken PC'ye bir takılma geldi donmaya flan başladı kapanmıyordu ve PC'ye 4 5 defa format attım PC calısıyor ama yavaşladı arada bir takılmalar falan meydana geliyor bazen donuyor 10 15 saniyede acılması gerekirken 30 ve üzeri saniyelerde açılıyor başka biyerden kopyalama veya taşıma işlemlerinde PC donuyor herhangi bir işlem yapamıyorum lütfen yardımcı olur musunuz ne yapsam eski performansını alamıyorum.

PC özellikleri.

ASUS Prime 450M-K 4400 OC anakart.

AMD Ryzen 5 3500X 6-Core procesor.

AMD XFX RX580 8 GB GTS ekran kartı.

James Donkey 240 GB Solid stade Drive SSD.

XPG Gammix D30 (8x) 16 GB 3000MHz RAM.

XTC Cougar 600 Watt güç kaynağı.

Ryzen 5 3500X bende de kasıyor. Benim SSD'im su Adata.

SSD'de bir problem olabilir mi? Crystaldiskmark'tan test yapabilirsiniz.
yaptım ama anlamadım birşey
bi yardımcı olsanız lütfen anlamadım yaptım ama ssd sıkıntılıysa problem yokta inşallah pcnin başka bi parçasını yakmamışımdır ya
bi yardımcı olsanız lütfen anlamadım yaptım ama ssd sıkıntılıysa problem yokta inşallah pcnin başka bi parçasını yakmamışımdır ya
Ryzen 5 3500X bende de kasıyor. Benim SSD'im su Adata.
işlemciden olabilirmi sence

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı