Ryzen 5 3500X vs Intel i5 9400F

Bu sistem çok daha mantıklı ancak 256 GB SSD yetersiz gelebilir. Şimdilik idare eder derseniz, daha sonra SSD ya da HDD eklemesi yapabilirsiniz.

Akradaşlar ben karar verdim Intel sistemi alacağım teşekkür ederim. Acaba Intel sistem kaç yıl götürür.

Sistemleri bütün olarak değerlendirirsek 9400F bulunan sistem daha mantıklı. Sadece işlemci olarak bakarsak OC yapmadan çok az bir fark ile 3500X önde.

Bu sistem çok daha mantıklı ancak 256 GB SSD yetersiz gelebilir. Şimdilik idare eder derseniz, daha sonra SSD ya da HDD eklemesi yapabilirsiniz.

Ben ssd 500 yaparak aldım ama 256 alınıp bir kaç ay sonrada ssd eklenebilir. Bu sistem kesinlikle çok daha mantıklı. 3300x ısınan bir işlemci değil ayrıdan işlemci soğutucu almanıza gerek kalmıyor. Bence rtx 2060 bunu alın gtx 1660 yerine.

Bu sistem aklıma gelmemişti attığın iyi oldu. İkisi yerine bunu öneririm. İki sistemden de çok daha iyi

Bu sistem aklıma gelmemişti attığın iyi oldu. İkisi yerine bunu öneririm. İki sistemden de çok daha iyi

Umarım bunu alır arkadaş. Diğerleriyle aynı para çünkü.

Bunu alacağım Allah verirseolmazsa vatanınkini alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…