Ryzen 5 3500X vs Intel i5 9400F

5600 bu. Ben teknobiyotikten aldım.
Bu sistem çok daha mantıklı ancak 256 GB SSD yetersiz gelebilir. Şimdilik idare eder derseniz, daha sonra SSD ya da HDD eklemesi yapabilirsiniz.

Arkadaşlar PC toplayacağım. Ryzen 5 3600'a çıkmadım. Intel i5 9400F mi Ryzen 5 3500X mi? Ben şahsen i5 almayı düşünüyorum. OC falan derseniz AMD alsam da OC yapmayacağım yani direkt kullanacağım. AMD'nin Intel'e üstünlü 6/12 Ryzen 5 3500X'te 6/6. Bence Intel, sizce?

.
Sistemleri bütün olarak değerlendirirsek 9400F bulunan sistem daha mantıklı. Sadece işlemci olarak bakarsak OC yapmadan çok az bir fark ile 3500X önde.

Bu sistem çok daha mantıklı ancak 256 GB SSD yetersiz gelebilir. Şimdilik idare eder derseniz, daha sonra SSD ya da HDD eklemesi yapabilirsiniz.

Ben ssd 500 yaparak aldım ama 256 alınıp bir kaç ay sonrada ssd eklenebilir. Bu sistem kesinlikle çok daha mantıklı. 3300x ısınan bir işlemci değil ayrıdan işlemci soğutucu almanıza gerek kalmıyor. Bence rtx 2060 bunu alın gtx 1660 yerine.

5600 bu. Ben teknobiyotikten aldım.
Bu sistem aklıma gelmemişti attığın iyi oldu. İkisi yerine bunu öneririm. İki sistemden de çok daha iyi 😀

Bu sistem aklıma gelmemişti attığın iyi oldu. İkisi yerine bunu öneririm. İki sistemden de çok daha iyi 😀

Umarım bunu alır arkadaş. Diğerleriyle aynı para çünkü.

Umarım bunu alır arkadaş. Diğerleriyle aynı para çünkü.

Bunu alacağım Allah verirseolmazsa vatanınkini alırım

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı