Ryzen 5 3600 + 1660s Sistem İçin Öneriler

Brascoo

Kilopat
Merhabalar,

Toplamayı düşündüğüm kasa aşağıdaki gibi kafamda netleştiremediğim, tecrübe ve tavsiyelerinize ihtiyacım olan konular aşağıdaki gibi desteğiniz için peşinen teşekkürler,
Herkese iyi günler.

RAM: Sniper G.Skill 3200MHz 2x8GB ( Alternatif öneriniz varsa belirtirseniz sevinirim )

M.2: Corsair 480GB MP510

İŞLEMCİ: Ryzen 5 3600

EKRAN KARTI: MSI GTX 1660SUPER Gaming X / Gigabyte GTX 1660SUPER Super Gaming OC ( 2 marka arasında kaldım )

ANAKART: Sisteme uygun en F/P kart önerinizi bekliyorum kart için düşümdüğüm bütçem Max 1000TL.

KASA: RGP ışık vs. gibi takıntılarım yok aşağıdaki PSU'yu önermezseniz kendiliğinden PSU'luda olabilir. Ön tarafta 3 arkada 1 fanın kendiliğinden olması önemli mesh-temper gibi detaylar olursa daha iyi olur sisteme uygun F/P kasa önerinizi rica ediyorum

PSU: Corsair VS550 80+
( PSU model hakkında kronik sorun söylemleri var. Arkadaşımdan uygun fiyata alacağım 10 gün kadar kullandı RTX2070 aldığından değiştiriyor alınır mı? )

MONİTÖR: 144Hz 1ms minimum 23.5 Inc F/P monitör tavsiyeleriniz.(Monitör bütçem 1200-1400TL aralığında)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı