Ryzen 5 3600 AIDA64 Test sonuçları

Jefreen

Megapat
Daha fazla  
Sistemimi toplarken kule tipi soğutucu kullandım ama AIDA64 test sonuçları beni şüphelendirdi, sanırım termal macun yüzünden odam sıcak bu da biraz etkiliyor.

Dosya Ekleri

• AIDA64.png
    26,5 KB · Görüntüleme: 110
  • Ryzen master.png
    31,3 KB · Görüntüleme: 96
Son düzenleyen: Moderatör:
Stabil kullanacağınız bir voltaj ayarlarsanız daha düşük sıcaklıklar almanız mümkün. Otomatik, manuelden daha kötü çalışıyor.

Sistemimi toplarken kule tipi soğutucu kullandım ama AIDA64 test sonuçları beni şüphelendirdi, sanırım termal macun yüzünden odam sıcak bu da biraz etkiliyor.
yerinde olsam core performance boostu kapatırım bende de aynı işlemci var ve cpb açıkken 1.4 v alıyordu

Aynı şekilde bende de 1.4 v çekiyor oyunlarda ama oyunda sıcaklık 60-70 arası seyrediyor.

Kule tipi soğutucunuzun marka modeli nedir ya da kaç W TDP'si var. Bir de termal macun ne kullanıyorsunuz en son ne zaman değiştirdiniz?

Kule tipi soğutucunuzun marka modeli nedir ya da kaç W TDP'si var. Bir de termal macun ne kullanıyorsunuz en son ne zaman değiştirdiniz?
Thermaltake ux200 argb cooling power 130w termal macun ise kendi kutusundan çıkan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…