Test 10 dakikalıkKaç dakika bu tersti yaptınız.
yerinde olsam core performance boostu kapatırım bende de aynı işlemci var ve cpb açıkken 1.4 v alıyorduSistemimi toplarken kule tipi soğutucu kullandım ama AIDA64 test sonuçları beni şüphelendirdi, sanırım termal macun yüzünden odam sıcak bu da biraz etkiliyor.
aynı şekilde bendede 1.4 v çekiyor oyunlarda ama oyunda sıcaklık 60-70 arası seyrediyoryerinde olsam core performance boostu kapatırım bende de aynı işlemci var ve cpb açıkken 1.4 v alıyordu![]()
Aynı şekilde bende de 1.4 v çekiyor oyunlarda ama oyunda sıcaklık 60-70 arası seyrediyor.
Thermaltake ux200 argb cooling power 130w termal macun ise kendi kutusundan çıkanKule tipi soğutucunuzun marka modeli nedir ya da kaç W TDP'si var. Bir de termal macun ne kullanıyorsunuz en son ne zaman değiştirdiniz?
Montajı ne zaman yapmıştınız ? Macunun ömrü dolmuş olabilir.Thermaltake ux200 argb cooling power 130w termal macun ise kendi kutusundan çıkan
Evet büyük ihtimalle macunun ömrü gitmiş yeni macun siparişi verdim.Montajı ne zaman yapmıştınız ? Macunun ömrü dolmuş olabilir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.