İşlemci daha mantıklı olur ama ilerde ekran kartı RTX 2060 gibi bir karta yükseltilmeyecekse işlemci almanın da bir mantığı yok. Ekran kartı alma planın yoksa işlemci de değiştirme böyle kalsın derim.
İşlemci daha mantıklı olur ama ilerde ekran kartı RTX 2060 gibi bir karta yükseltilmeyecekse işlemci almanın da bir mantığı yok. Ekran kartı alma planın yoksa işlemci de değiştirme böyle kalsın derim.
İleride ekran kartı yükseltmesi yapabilirim bu yıl içinde veya önümüzdeki sene. Cod mw gibi oyunlarda R5 3600 ün performans farkı hissedilir derecede olur mu acaba? Olacaksa yükseltme yapmak istiyorum
İyi akşamlar arkadaşlar. Şu an sistemimde Ryzen 5 1400 ve Sapphire Nitro RX 570 4 GB var. Sizce bu sisteme Ryzen 5 3600 mü yoksa GTX 1660 Super mi alarak yükseltme yapmalıyım? Çok ikilemde kaldım.
Monitörün kaç Hz ? 60Hz ise GTX 1660 alıp 60FPS'den yüksek değerler alman akıcılıkta bir etki olmayacak o yüzden işlemcini yükselt belki daha iyi bir ekran kartı alırsın ilerde.
Daha yüksek Hz'li bir monitör kullanıyorsan ekran kartını yükselt. Akıcılık daha iyi olacaktır.
İleride ekran kartı yükseltmesi yapabilirim bu yıl içinde veya önümüzdeki sene. Cod mw gibi oyunlarda R5 3600 ün performans farkı hissedilir derecede olur mu acaba? Olacaksa yükseltme yapmak istiyorum.
Monitörün kaç Hz ? 60Hz ise GTX 1660 alıp 60FPS'den yüksek değerler alman akıcılıkta bir etki olmayacak o yüzden işlemcini yükselt belki daha iyi bir ekran kartı alırsın ilerde.
Daha yüksek Hz'li bir monitör kullanıyorsan ekran kartını yükselt. Akıcılık daha iyi olacaktır.