16 gb 3200 mhz dual slot ram var.Yakın zamanda ekran kartı takviyesi yapmayı düşünüyorsanız alabilirsiniz. Sisteminizde kaç GB RAM var?
16 gb 3200 mhz dual slot ram var.Yakın zamanda ekran kartı takviyesi yapmayı düşünüyorsanız alabilirsiniz. Sisteminizde kaç GB RAM var?
Dostum yeni gelen güncellemeler ile biraz daha güçlendi AMD kartlar, DA izlemeni önermem kendisi bizzat Mahalle bilgisayarcı'sın dan farksızdır.RX570 ve GTX 1660 Super arasında sadece %10 fark mı var? RX580'den %12 daha güçlü falan diyorlardı. Hatta donanım arşivi 1660Ti'ı bile geçti.
Overclock ile 1660 Ti'ın default halini geçti1660 Ti'ı mı geçiyor? Komikmiş.
Super yazısını görmemişim haklısınız.1660 Super serisinden bahsetmiş çok fazla fark var aralarında.
3600 almanı öneririm. O işlemciye 1660Super alırsan darboğaz olur.
Hmm. PekalaDA izlemeni önermem kendisi bizzat Mahalle bilgisayarcı'sın dan farksızdır.
Videoyu izleyebilirsin. Ben izlediğimi söyledim.1660 Ti'ı mı geçiyor? Komikmiş.
İleride ekran kartı yükseltmesi yapabilirim bu yıl içinde veya önümüzdeki sene. Cod mw gibi oyunlarda R5 3600 ün performans farkı hissedilir derecede olur mu acaba? Olacaksa yükseltme yapmak istiyorumİşlemci daha mantıklı olur ama ilerde ekran kartı RTX 2060 gibi bir karta yükseltilmeyecekse işlemci almanın da bir mantığı yok. Ekran kartı alma planın yoksa işlemci de değiştirme böyle kalsın derim.
İyi akşamlar arkadaşlar. Şu an sistemimde Ryzen 5 1400 ve Sapphire Nitro RX 570 4 GB var. Sizce bu sisteme Ryzen 5 3600 mü yoksa GTX 1660 Super mi alarak yükseltme yapmalıyım? Çok ikilemde kaldım.
Artan tekil çekirdekten dolayı FPS de artacaktır ama ne kadar bilemem. Drop gibi sorunlar varsa bunlar gider.İleride ekran kartı yükseltmesi yapabilirim bu yıl içinde veya önümüzdeki sene. Cod mw gibi oyunlarda R5 3600 ün performans farkı hissedilir derecede olur mu acaba? Olacaksa yükseltme yapmak istiyorum.
R5 1400 ile 1660 süper beslenemez sorun orada. İşlemci en azından R5 1600 olsa ben de 1660 süper önerirdim.Monitörün kaç Hz ? 60Hz ise GTX 1660 alıp 60FPS'den yüksek değerler alman akıcılıkta bir etki olmayacak o yüzden R5 3600 al.
Daha yüksek Hz'li bir monitör kullanıyorsan ekran kartını yükselt. Akıcılık daha iyi olacaktır.
144 hz 1080p ekran var hocam şuan.Monitörün kaç Hz ? 60Hz ise GTX 1660 alıp 60FPS'den yüksek değerler alman akıcılıkta bir etki olmayacak o yüzden işlemcini yükselt belki daha iyi bir ekran kartı alırsın ilerde.
Daha yüksek Hz'li bir monitör kullanıyorsan ekran kartını yükselt. Akıcılık daha iyi olacaktır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.