Ryzen 5 3600 anakart önerisi ve sistem toplama

Bütçe
1000
Hayır sadece sormak istedim çünkü amacım en az bütçe ile aslında en iyi performansı yakalamak. Birkaç yerde bu anakartı önerdiklerini gördüm, sorayım dedim. Konu da belirttiğim gibi 3600 MHz RAM'lerimi çalıştırsın ve işlemcimin birkaç sene sonra yetmediği zamanlarda bana overclock performansı verebilsin yeterli.
Şahsen MSI B450 Tomahawk MAX en iyi tercih olacaktır. Overclock potansiyeli oldukça iyi bir model.

Üstelil B450 çipset anakartlar 4. nesil Ryzen işlemcileri destekliyor. Bu durumda ileride 4. nesil bir işlemciye geçerseniz elinizde hali hazırda oldukça kaliteli bir anakart kalmış olur. Anakart yükseltmesi yapmanıza da gerek kalmaz.

Bu arada seçtiğiniz RAM'leri yeni görüyorum. Aynı fiyata CL17 RAM almak daha mantıklı olur. 2 tane tabii.

Son düzenleme:
Şahsen MSI B450 Tomahawk MAX en iyi tercih olacaktır. Overclock potansiyeli oldukça iyi bir model.

Üstelil B450 çipset anakartlar 4. nesil Ryzen işlemcileri destekliyor. Bu durumda ileride 4. nesil bir işlemciye geçerseniz elinizde hali hazırda oldukça kaliteli bir anakart kalmış olur. Anakart yükseltmesi yapmanıza da gerek kalmaz.

Bu arada seçtiğiniz RAM'leri yeni görüyorum. Aynı fiyata CL17 RAM almak daha mantıklı olur. 2 tane tabii.
Tekrardan değerli yorumlarınız ve uğraştığınız için teşekkür ederim anakartımı MSI B450 Tomahawk MAX tercih edeceğim. Kingston'un bu ram bellekleri gözümden kaçmış sanırım tabikide aynı mhzde cl17 çok daha iyi olacaktır teşekkürler :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı