Öncelikle herkese merhaba;
İşlemciyi kargodan geldiği gibi montajladım. Teknik bilgiler hakkında çok bir bilgim yok. Versiyon 1, 2 gibi bir muhabbet varmış. Benim işlemcim kaçıncı versiyon? Diğer değerlerde bir sorun var mı? Şimdiden teşekkür ederim.
Sorun varsa bile buradan bir şey anlaşılmaz. Versiyonun sizin açınızdan değiştireceği bir şey yok. 3600, 3600'dür. Eski sürümlerde sorun olsa bile bu sorunlar anakart firmware güncellemeleriyle rahatça giderilebilir.
Yine de şu konumu bırakayım. İşlemci Revizyon ve Silikon Kalitesi - Technopat Sosyal
Bu sekilde stok halde islemcin isinacaktir. İsinmamasi için BIOS'tan CPB'yi kapatman lazim o zamanda biraz performans kaybi olacak cunku CPB kapatinca 3.6 GHz sabitleyip voltajida 1'e ya da1.2 sabitliyor.
Bir de takmadan once islemcinin ustundeki yszilari okusaydin kacinci rev. Oldugu yaziyordu. Vatan'dan aldiysan son cikanlardir.