Ryzen 5 3600 için işlemci soğutucusu önerisi

• Konuyu başlatan Syeux
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 809

Buradakilerin tavsiyesi üzerine Arctic Freezer 34 aldım ben de. Aida 64 stres testinde +80 dereceye çıktı. CPU-Z stres testinde 71 dereceye çıktı. Arctic alacaksan çift fanlı olanı almanı öneriyorum. Eğer tek fanlı alacak paran varsa da üzülme, ikinci fanı daha sonra alabilirsin. Ayrı olarak satılıyor ve takılabiliyor.

Buradakilerin tavsiyesi üzerine Arctic Freezer 34 aldım ben de. Aida 64 stres testinde +80 dereceye çıktı. CPU-Z stres testinde 71 dereceye çıktı. Arctic alacaksan çift fanlı olanı almanı öneriyorum. Eğer tek fanlı alacak paran varsa da üzülme, ikinci fanı daha sonra alabilirsin. Ayrı olarak satılıyor ve takılabiliyor.
Ayrı bir konu açabilir misin? O soğutucuyla 80+ derece alman saçma.

Elbette. Hemen tekrar bir stres testi yapayım değerleri de paylaşayım. Tek fanlı modele sahibim bu arada.

Son zamanlarda her konuda çok yardımcı oldunuz teşekürler :)

Tekrar stres testi yaptım bu sefer sıcaklık yükselmedi o şekilde. 71'e çıktı maks. sanırım ilk yaptığımda bir şeyleri farklı ayarlamışım, haklısınız.

Şimdilik sanırım teklisini alacağım nasıl memnun musunuz. Bir de ayrı olarak tek fanlı olanına takabiliyorum değil mi? Bulabilirseniz diğer takılan fanların linkini atabilir misiniz bulamadım :(

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı