Ryzen 5 3600 için termal macun almak gerekli mi?

Hüdaverdi59

Decapat
R3 1200 olan işlemcimi R5 3600'e yükseltmek isitiyorum. Bunun için ilaveten termal macun almam gerekecek mi? Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
R5 3600'ü stok soğutucuyla kullanmayın. 200liralık bir soğutucu alın derim. FSP Windale 4 ve MX-4 2019 Edition termal macun ile stres testinde 70I geçmiyor sıcaklık. Phanteks P350X kasada önde2 140MM, üstte 2 120MM, arkada 1 120MM fan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, benzer konu olduğu için yeni konu açmak istemedim. Ryzen7 3800x ve yanında da COOLER MASTER HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun aldım. Stok soğutucunun altındaki macun üzerine bu aldığım macunu sürersem bi sıkıntı çıkar mı yoksa daha mı iyi olur? Teşekkürler.

Merhabalar, benzer konu olduğu için yeni konu açmak istemedim. Ryzen7 3800x ve yanında da COOLER MASTER HTK-002 Yüksek Performanslı Termal Macun aldım. Stok soğutucunun altındaki macun üzerine bu aldığım macunu sürersem bi sıkıntı çıkar mı yoksa daha mı iyi olur? Teşekkürler.

Diğer macunu tamamen çıkarmadan onu sürmemelisin. Önerim önce fabrika atımı macunu kullanman çünkü çok düzgün atılmış oluyor. Yenileme vakti geldiğinde aldığını kullanabilirsin.

Konuyu açan arkadaşa ithafen: 1500 liralık işlemci alıyorsunuz, 50 liralık macun almaya eriniyorsunuz. Garip.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı