Ryzen 5 3600 Isınma Sorunu

Ben de sizin gibileri hiç anlamıyorum ne ara AMD savunur oldunuz. Evet bazı işlemcileri Render, Yayın konusunda gayet iyi. Fakat AMD yaptığı işlemciyi tam yapmaz. FX ve Athlon kullanmış birisi olarak başıma gelmeyen kalmadı. Siz hangi seri kullandınız merak ediyorum bu kadar Fanboy oldunuz. Arkadaşa işlemciyi çöpe at demiyorum, Voltaj ve Isınma sorunu var AMD ise hiçbir şekilde güncelleme vs. çıkartmaması. o fiyata alınabilecek en iyi işlemci olsa ne olacak istersen 1000FPS versin stabil çalışmasın, o işlemciyi alan kullanıcı mağdur oluyor. FX serisinden farkı yok yine ısınıyor yine ısınıyor. Buyur ayrı bir konu daha R5 2600 bile ısınıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Daha yüksek performans veren işlemci daha çok ısınır.

bendede aynı şekilde.

arkadaşımın işlemci 90 derecelerdeydi sıvı soğutmayla..acaba soğutucuyu mu değiştirsem dedi (ryzen 5800x) ben de ona önce ECO MODE yi denemesini söyledim

1. yöntem arkadaşlar anakartınızdan işlemciyi ECO MODE ye alın..deneyin kaç derece olacak
2. yöntem bugun arkadaş ryzen master programını indirdi bios ayarlarını orjinal işlemci ayarlarında açıp windowsta ryzen master ile auto OC moduna aldı voltaj otomatikman 1.1 volta indi ve , ECO MODE de 75 derece , ryzen masterla 63-65 derecelere indi BF2042 oyununda. (not sıvı sogutmalı ama ayarları yapamazsanız sıvı sogutma da hikaye)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…