Ryzen 5 3600 ısınma sorunu

Yüzde yüz kullanımda. Oyunda 72 oluyor genelde ama dediğim gibi eski işlemcimden sonra bu değerler bana çok geldi. Kullandığım sıvı soğutma kötü değil sonuçta niye böyle anlamadım.
benim kullandigim hava sogutma 170tl lik bişey ucuz yani ki sen o sıvı sogutma ile fazla almissin dereceyi ben bile bu sogutma ile almazken ya termal macun kotu yada yanliş monta etmissin macun islevini yapamıyor yada kasadan kaynaklida olabilir temizle derim temizsede hava sirkülasyonu iyide olmayabilir bir cok sebeb olabilir

benim kullandigim hava sogutma 170tl lik bişey ucuz yani ki sen o sıvı sogutma ile fazla almissin dereceyi ben bile bu sogutma ile almazken ya termal macun kotu yada yanliş monta etmissin macun islevini yapamıyor yada kasadan kaynaklida olabilir temizle derim temizsede hava sirkülasyonu iyide olmayabilir bir cok sebeb olabilir
Montaj hatası vs mümkün değil hocam. Kasa içi havalandırma da kötü değil eski işlemcim ile sorun yaşamıyordum. Termal macun çok iyi sayılmaz. Xigmatek Powerful macun. Fakat onunla da çok ilgili olduğunu sanmam. Testleri izlemiştim Xigmatek Powerful ile Mx4 arasında 2-3 derece oynuyordu.

Montaj hatası vs mümkün değil hocam. Kasa içi havalandırma da kötü değil eski işlemcim ile sorun yaşamıyordum. Termal macun çok iyi sayılmaz. Xigmatek Powerful macun. Fakat onunla da çok ilgili olduğunu sanmam. Testleri izlemiştim Xigmatek Powerful ile Mx4 arasında 2-3 derece oynuyordu.
Şaşırdim dedigin gibi sorun yoksa fazla yuksek derece değil zaten devam et o şekil dahada yukselirse o zaman çözüm yolu ara derim ben bendeki kasayi full deldim mesela hava sirkülasyonu iyi olsun diye altini ustunu onunu felan

Son düzenleme:
Şaşırdim dedigin gibi sorun yoksa fazla yuksek derece değil zaten devam et o şekil dahada yukselirse o zaman çözüm yolu ara derim ben bendeki kasayi full delmdim mesela hava sirkülasyonu iyi olsun diye altini ustunu onunu felan
Valla bilmiyorum. Biraz konulara bakındım çoğu kişide bu değerler var gibi gözüküyor da daha iyi bilen arkadaşlar yorum yazarsa iyi olur. Cidden sinirim bozuldu.
Yardım edebilecek biri var mıdır?

@Recep Baltaş @Ali Güngör

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı