Overclock var mı sizde de yoksa stok hızlarda mi?Bu sogutucuya gore degerler fazla bendede hava sogutucu var 100de 100 yuk altinda 70.5 gordum
Overclock var mı sizde de yoksa stok hızlarda mi?Bu sogutucuya gore degerler fazla bendede hava sogutucu var 100de 100 yuk altinda 70.5 gordum
stok hız sen 75 dereceyi 100de 100 kullanimdami goruyorsun oyin oynarken miOverclock var mı sizde de yoksa stok hızlarda mi?
Yüzde yüz kullanımda. Oyunda 72 oluyor genelde ama dediğim gibi eski işlemcimden sonra bu değerler bana çok geldi. Kullandığım sıvı soğutma kötü değil sonuçta niye böyle anlamadım.stok hız sen 75 dereceyi 100de 100 kullanimdami goruyorsun oyin oynarken mi
benim kullandigim hava sogutma 170tl lik bişey ucuz yani ki sen o sıvı sogutma ile fazla almissin dereceyi ben bile bu sogutma ile almazken ya termal macun kotu yada yanliş monta etmissin macun islevini yapamıyor yada kasadan kaynaklida olabilir temizle derim temizsede hava sirkülasyonu iyide olmayabilir bir cok sebeb olabilirYüzde yüz kullanımda. Oyunda 72 oluyor genelde ama dediğim gibi eski işlemcimden sonra bu değerler bana çok geldi. Kullandığım sıvı soğutma kötü değil sonuçta niye böyle anlamadım.
Montaj hatası vs mümkün değil hocam. Kasa içi havalandırma da kötü değil eski işlemcim ile sorun yaşamıyordum. Termal macun çok iyi sayılmaz. Xigmatek Powerful macun. Fakat onunla da çok ilgili olduğunu sanmam. Testleri izlemiştim Xigmatek Powerful ile Mx4 arasında 2-3 derece oynuyordu.benim kullandigim hava sogutma 170tl lik bişey ucuz yani ki sen o sıvı sogutma ile fazla almissin dereceyi ben bile bu sogutma ile almazken ya termal macun kotu yada yanliş monta etmissin macun islevini yapamıyor yada kasadan kaynaklida olabilir temizle derim temizsede hava sirkülasyonu iyide olmayabilir bir cok sebeb olabilir
Şaşırdim dedigin gibi sorun yoksa fazla yuksek derece değil zaten devam et o şekil dahada yukselirse o zaman çözüm yolu ara derim ben bendeki kasayi full deldim mesela hava sirkülasyonu iyi olsun diye altini ustunu onunu felanMontaj hatası vs mümkün değil hocam. Kasa içi havalandırma da kötü değil eski işlemcim ile sorun yaşamıyordum. Termal macun çok iyi sayılmaz. Xigmatek Powerful macun. Fakat onunla da çok ilgili olduğunu sanmam. Testleri izlemiştim Xigmatek Powerful ile Mx4 arasında 2-3 derece oynuyordu.
Valla bilmiyorum. Biraz konulara bakındım çoğu kişide bu değerler var gibi gözüküyor da daha iyi bilen arkadaşlar yorum yazarsa iyi olur. Cidden sinirim bozuldu.Şaşırdim dedigin gibi sorun yoksa fazla yuksek derece değil zaten devam et o şekil dahada yukselirse o zaman çözüm yolu ara derim ben bendeki kasayi full delmdim mesela hava sirkülasyonu iyi olsun diye altini ustunu onunu felan
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.