Yaklaşık olarak 1 sene önce topladığım sistemimde düzenli olarak son 10 gündür falan düzenli oalrak mavi ekran almaya başladım.
Aldığım hata hep pfn_list_corrupt oldu.
Bütün sürücüler mi (BIOS dahil) güncel durumdadır.
Memtest testi de yaptım. RAM'lerim yüzde yüz sağlıklı durumda çıktı.
Sfc /scannow komutunu kullan.
Easy Anti-Cheat kaldır.
BIOS sürümünü 2807e yükselt.
Mavi ekran hatalarının hepsinde ortak bir .sys hatası veriyor. Bunlar UCTblHid.sys ve TClass2k.sys.
Tablet ile Alakalı DRT tarzı veya tablet portu, çizim tableti için vs. program kullanıyor musun?
Sfc /scannow komutunu kullan.
Easy Anti-Cheat kaldır.
BIOS sürümünü 2807e yükselt.
Mavi ekran hatalarının hepsinde ortak bir .sys hatası veriyor. Bunlar UCTblHid.sys ve TClass2k.sys.
Tablet ile Alakalı DRT tarzı veya tablet portu, çizim tableti için vs. program kullanıyor musun?
Evet işim gereği evden çizim yapıyorum. Kullandığım tabletinde bir sürücüsü mevcut
BIOS sürümüm 2807 güncel halde
Çizim tabletimin sürücüsünü denetim masasından kaldırmayı denedim. Hiç bir şekilde kalkmıyor. Herhangi bir uninstall programı vs. başlamıyor.
Diğer programlarda direk kaldır sekmesi çıkarken bunda Kaldır/Değiştir yazıyor.
Direk silmek istiyorum. Fakat şuan kendisi silinmiyor ve C'de herhangi bir yerde dosyasını falan da bulamadım.
Pek tavsiye etmesemde IObit Installer böyle inatçı programları rahatça kaldırıyor tek seferlik kurup kaldırmayı dene. Ardından direk IObit'i de kaldır. Sonrasında Ccleaner ile temizle programın kalıntısı kalacağını düşünmüyorum.