Satılık Ryzen 5 3600, MSI 1660 Super, B450 Tomahawk Sistem

mseryındex

Centipat
Katılım
27 Aralık 2019
Mesajlar
127
Merhabalar, sistemi şubat ayında topladım oyun oynama hevesiyle fakat pek oyun oynamadığım için satıyorum. Donanımları Sinerji, Hepsiburada, İtopya gibi yerlerden topladım. Sistem özellikleri:
Ryzen 5 3600
Arctic Freezer 34'e sports Duo
MSI B450 Tomahawk
MSI 1660 Super Gaming X
Corsair Vengeance LPX (2x8) 3000MHz RAM
Samsung 860 Evo 500GB
Toshiba 2 TB HDD
Corsair Spec Delta 550W kasa


Sistemin fiyatı: 6000TL.
Parça satışı yoktur ve takas düşünmüyorum.
Uygun gördüğüm fiyat budur ve son fiyattır. Pazarlık yoktur. Pahalı veya ucuz bulabilirsiniz boşuna yorum yapmayın eleştirmek için. Size uygunsa iletişime geçin değilse başka ilanlara bakabilirsiniz.

Kutuları duruyor. En ufak bir problem ile karşılaşmadım kurduğumdan beri ne bir mavi ekran ne bir sistem kapanması takılması. Ekran kartında çok ufak coil whine var sanırım, ekran kartı yük altındayken kasanın camını açıp kulağımı yasladığımda elektronik bir cihazın çalışma sesi gibi ses duyuyorum. Cam açık bir şekilde kulağını yaslamazsan duymazsın o seviyede. Performansında ve soğutmasında bir sorun yok gayet memnunum. Tek sıkıntılı donanım Toshiba 2TB HDD, zaten eski kasamdan alıp taktım. Sıkıntısı gacur gucur ses yapıyor olması, bazı oyunları ona kurdum, o oyunları çalıştırınca yapıyor sanırım. Sağlık testinde bir hata vermedi sadece sesli çalışıyor. Verebileceğim detaylar bu kadar..

SATILMIŞTIR. KONUYU NASIL KAPATABİLECEĞİMİ BİLMEDİĞİM İÇİN BURAYA YAZIYORUM.
 

Dosya Ekleri

  • sistem.png
    sistem.png
    224,3 KB · Görüntüleme: 64
Son düzenleme:
İyi satışlar. Parça satışı yok demene rağmen işlemci soğutucusuna talibim. Ve bu diğer parçalar gibi seni etkilemez satarken yada kullanırken. Stok soğutucuyu takar devam edersin.
 
İyi satışlar. Parça satışı yok demene rağmen işlemci soğutucusuna talibim. Ve bu diğer parçalar gibi seni etkilemez satarken yada kullanırken. Stok soğutucuyu takar devam edersin.
Şimdilik düşünmüyorum ayrı satmayı ama karar verirsem söylerim. Bir zamanlar stoklarda yoktu ama artık stoklar var internetten de bulabilirsiniz. Sahibindende falan da var ikinci el tabi fiyatı çok avantajlı değil.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı